Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt kismama, vagy anyuka...

Van itt kismama, vagy anyuka aki szoptatás alatt lett újra terhes? Megnövekedett a tej mennyisége mikor újra teherbe estetek, és szülés után, hogy alakult? Mennyi idő van a babák között?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 14:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Babám 8hónapos, és úgy néz ki, hogy újra babát várok, de még nem biztos, nem csináltam tesztet. Egyik napról a másikra nagyon sok tejem lett, és elkezdett feszülni a mellem. Még van 3nap a mensiig, szerintetek baba lehet a dologban? Két napig a derekam is nagyon fájt. Menstruiációm eddig csak 1x jelentkezett, múlthónapban amióta megszültem
2011. júl. 20. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.

Nekem vagy maradt a mennyiség, vagy kevesebb lett inkább, a nagy lányom akkoriban már csak napi kétszer szopizott (reggel/este). Nekem a mellbimbóim lettek elviselhetetlenül érzékenyek, volt, hogy szinte sírtam, amikor szopizott a lányom, az első néhány hónapban, de nem akartam emiatt elválasztani, tejfehérje érzékeny volt, így minél tovább akartam szoptatni, mert tejterméket akkoriban nem nagyon kapott még. 6,5 hónapos terhesen megváltozhatott a tej íze, mert a lányom egyik napról a másikra nem kért többet (közölte, hogy "szia sziszi"), ekkor volt 19,5 hónapos.

2011. júl. 20. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 5,5 hónapos volt a lányom. Onnan lehetett észre venni, hogy terhes vagyok, hogy nem fogadta el a tejemet már. Én mennyiségben változást nem vettem észre.
2011. júl. 20. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:

6 hónapos volt a lányunk, mikor terhes lettem, még további 6 hónapig szoptattam (a végén már szinte sírva, annyira fájt a mellem), de a tejem nem csökkent, viszont igyekeztem szépen leválasztani (az ő ütemében), nem is igényelte tovább, az altatást is szépen áthidaltuk.

Szülést még nem tudom, most 34. hetes vagyok, kb. 14,5 hónap lesz a babák között :)

2011. júl. 20. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is szoptatok még, 14 hós a fiam. Nekem egyáltalán nem nőtt a tejmennyiség. Sőt, egyáltalán nem érzékeny a mellem.Bár még az elején vagyok. Viszont a szoptatással már lassan leállnék. Picit megpihennék a kettő között...Közel két év lesz közöttük.
2011. júl. 21. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!