Nagymellű kismama társaim, Nektek hogy a legkényelmesebb a szoptatás?
Szia én a kórházban ülve szoptattam, aztán hazajöttünk, és itthon is ülve. Aztán jöttek a nagy melegek, és a babával teljesen összeizzadtunk. Így áttértem a fekve szoptatásra.
Így jobb sokkal, mert ülve nagyon kellett vigyáznom, hogy a mellem ne fogja be a baba orrát. Mert annyira rászívódott a cicimre, hoyg nem engedte el akkor sem, ha az orra be volt dugaszolva. :)
Néha így fekve is fognom kell, de jobban szeretem, nekem kényelmesebb fekve.
kb 2 hónapos koráig ülve szopizott a lányom, de amikor letettem aludni, és éjszaka felébredt mert éhes volt mindig nekem is ki kellett másszak az ágyból és odaülni vele, ami nagyon fárasztó volt és volt úgy, hogy ott aludtunk a fotelbe, szétzsibbadva.
Aztán áttértem a fekve szopihoz, még mindig együtt alszunk a nagy ágyban és ha éjszaka még akarja a cicim, hát megkapja és alszunk tovább.
16 hónapos lányka anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!