Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már, hogy valaki szeret titeket, és tesz értetek valamit, fontosak vagytok neki?

Figyelt kérdés
Úgy értem,h önzetlenül,valaki tesz értetek dolgokat,csak úgy,létezik ilyen még? Vagy már teljesen elveszett a mai világban? Létezik még az önzetlen szerelem? Vagy megelégszünk a testiségekkel és a szimpla vonzalommal?
2012. jan. 28. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Én már adtam ilyen szeretetet másnak, úgy gondolom ez egy párkapcsolat alapja. Viszonozni még nem viszonozta senki, pedig nagyon vágynék rá.

Létezik még ilyen, csak a mai ember túlságosan rohanó típus, már kevesen tulajdonítanak jelentőséget ennek. Sajnos

21/F

2012. jan. 28. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra is kíváncsi lennék,hogy inkább a férfiak vagy a nők adnak,illetve kapnak ilyen szeretet!
2012. jan. 28. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

én már nagyon soxor tettem önzetlenül dolgokat több lánynak is aki csak barátom volt annak is és aki a párom volt annak is.

és hát a szeretet meg a szerelem az vagy jön vagy nem, ezt nem lehet önzetlenül csinálni. Ez egy érzés ami vagy megvan a másik iránt vagy nincs.

2012. jan. 29. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most pontosan ezt teszem valakivel, akit nagyon szeretek. Semmit nem kapok tőle, ezerszer elmondta, hogy nem lehet köztünk semmi, mégis mindenben szeretnék neki segíteni.
2012. jan. 29. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!