Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy beleőrültök a féltékenységbe?
Párom munka miatt kénytelen az ország túlsó végében tartózkodni 2 hétre, a munkatársaival,akik leginkább szingli plázacicusok,esténként bulizósak,meg ki tudja..
Én meg már első naptól fogva megőrülök ,ideges vagyok a féltékenységől és a bizalmatlanságtól,bár valószínűleg túlreagálom.
Egy év együttlétünk alatt nem az első ilyen távolléte, de eddig még sosem kerített hatalmába ilyen erős , fura , féltékenyseg.És folyton úgy érzem,hogy a párom örül is ennek a távollétének.Pedig szinte semmi okom nincs rá.leszámítva azt,hogy volt már régen,szingli korában precedens,hogy hogy munkatársával kavart.
De most, mielőtt elutazott volna, minden olyan tökéletes volt.
Mégis miért érzem ezt?
Én nem voltam még senkire féltékeny,pedig volt már jópár kapcsolatom.Szerintem ez egyénfüggő.
De miért érzed ezt?Talán úgy érzed a párod annyira jópasi(hozzádképest pl jobban néz ki...),hogy simán megkaphat bárkit?Hogy minden munkatársnője epekedik utána?
Csak azért mert ez magadra nézve elég degradáló.Szóval mintha nem lennél elég jó hozzá...
Sajnos nagy igazság,hogy akit megakarnak csalni,azt úgyis megcsalják.Ez ellen nincs mit tenni.Viszont tényleg felesleges idegőrlés és időpazarlás a féltékenység...
Az én barátom is olyan típus,aki szeret a társaság középpontja lenni és mindenkivel poénkodni.Neki jól esik,hogy az emberek szerint jó fej.Mi csak 2 hetente találkozunk az egyetem miatt,mivel mindketten máshova járunk,de sosem éreztem féltékenységet.
Múltkor azt mondta,hogy szokott ilyen plázacicás lányokkal is beszélgetni a suliban,vagy a vonaton hazafelé,de egyikben sincs semmi,ami megfogná,nem lehet velük értelmesen dumálni és nagyon örül,hogy vagyok neki:)(én rocker csajszi vagyok,szóval pont ezeknek a csajoknak az ellentéte).Szerintem amíg rendben van a kapcsolatotok,addig nem a plázacicákra kell féltékenykedned,mert a legtöbbje iszonyatosan buta(tisztelet a kivételnek).
Tudom,igazad is van, egyébként kimondottan értelmes pasi a párom,viszont az exe mégis plázacica típusú volt,legalábbis külsőről ítélve.Tehát valamilyen szinte bejön neki,ha nem is az eszük,de a látvány..
Érthetetlenül állok magammal szemben,esküszöm,ilyent sose éreztem, mintha egyfajta megérzés lenne,hogy miután hazajön,összeveszünk:( És nem tudok dolgozni,aludni,enni emiatt:( Ijesztő.
ez nem megérzés,hanem egyszerűen be vagy gőzölve és KIAKAROD provokálni a veszekedést,h ki tudd ereszteni a feszkót!
én nem vagyok féltékeny típus,szval nem jártam még a te cipődben,de javaslom,h ha hazaért,akkor próbáld meg vele normálisan megbeszélni ezt a dolgot,nem pedig veszekedni kapásból!annak sosincs jó vége!
sok sikert!
camarofan ,köszi, annyira igazad van.
Bárcsak olyan könnyen menne.Pláne,hétvége jön, bulizni mennek, ugyanazon szállodában vannak elszállásolva mind.
Tegnap már csak attól kiakadtam,hogy mikor felhívtam az este telefonon , egy wc-ből beszélt,miközben azt mondta, a szobájában van.(erősen wc-sen visszhangzott).
Most mindent bebeszélek magamnak,csak húzom magam :(( Ó,Istenem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!