Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkényelmesedett barátnővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényelmesedett barátnővel mit tennél?

Figyelt kérdés
Ő persze nem veszi ezt észre
tegnap 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miben kényelmesedett el?
tegnap 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is elkényelmesedett anno.

Én kerek perec megmondtam neki.

Nyilván kedvesem és nem szemrehányóan de egyértelműen a tudtára adtam, hogy nekem ez így nem tetszik.

tegnap 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem barát nő elött is rend volt a házban és főztem
tegnap 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia, bótos!

🙂

tegnap 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Leültetni beszélni, hogy akkor hogyan tovább, mert nem így ismerted meg és közösen kitaláltok rá valamit.
tegnap 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Kiírnék róla napi 5 kérdést a gyk-ra, miközben neki meg belehazudok a szemébe, hogy persze, hogy szeretem, meg majd lesz gyerek, de még így röpke 10 év együttélés meg 3 év szexmegvonás után még nem állok készen.

Apropó: miért legyen igényesebb? Akkor se fogod elvenni, nem fogod tudni megdugni, és nem tudsz neki gyereket csinálni. Ahhoz nem kell kicsípnie magát, hogy szótlanul üljetek egymás mellett, miközben horgol.

tegnap 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem hagyod el? Találna jobbat nálad.
tegnap 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás.
tegnap 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
mélyvíz
tegnap 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Kidobnám
tegnap 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!