Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ennyire elkényelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyire elkényelmesedve a manapság a nők? S sok férfinak miért megfelelő ez?

Figyelt kérdés

A főzés egyre inkább ritkaság, még azoknál is akik amúgy szegényebbek, tehát észszerűbb lenne mint rendelgetni a drága vackokat, egyszerűen lusták rá.

De egyre gyakrabban hallom hogy sok nő takarítani se hajlandó a saját lakhelyét ahol a pasival lakik, járjon takarítónő!

S a legelképesztőbb az egészben hogy ezeket a sztorikat sok olyan pasitól hallottam akiknek a barátnőjük vagy nem is dolgozik, vagy csak keveset...

Gyakorlatilag fekszenek a kanapén és csak úgy vannak.

Nekem a tevékeny, szorgalmas nők jönnek be, akik ha kell akár férfi melót is bevállalnak és kijönnek velem fát hasogatni. Én meg együtt főzök vele meg ilyesmik.

De én ilyen végtelenül lusta nőkért nem tudok rajongani. A férfiaknak miért jó ilyen nőkkel együtt élni? Lehet szexelni? Ennyi elég?

2024. febr. 15. 19:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
6%
Szexre jók, vagy annyira papucsok, hogy elnézik semmit se csinálnak. Esetleg van pénzük és nincsen elég idejük arra, hogy főzzenek, takarítsanak, karrieristák.
2024. febr. 15. 19:51
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes nőkkel lehetsz körülvéve
2024. febr. 15. 19:56
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Annyira nincs kivel beszélgetned, hogy itt kell provokálnod a nőket, hogy legalább addig kommunikáljanak veled, amíg lehülyéznek?

aww :( 🤣🤣

2024. febr. 15. 19:56
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
A férfiak ugyanilyan lusták mindenhez. Rájöttünk, hogy nekünk sem kell erőlködni.
2024. febr. 15. 19:57
 5/23 A kérdező kommentje:
3: Valóban nem nagyon van kivel beszélgetnem, de attól még a kérdésem valós.
2024. febr. 15. 19:59
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

"A kérdés provokatív"

De mondhatnám azt is, hogy "Egyértelműen csak kitaláció".

2024. febr. 15. 19:59
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem beszélgetsz, ezeket hol "hallod"? Az, hogy itt egy másik kitalált kérdés felzaklatott téged, nem azt jelenti, hogy te ilyeneket "hallasz".
2024. febr. 15. 20:01
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Én nemtudom, nekem az összes barátnőm főz, magamat is beleértve, takarítanak stb, közben pénzt keresnek és a pasi meg közben nyomja az xboxot a kanapén fekve. Nekem nincs párom, pont emiatt, mert én a férfiakat találom lustanak de kinek mi.
2024. febr. 15. 20:01
 9/23 anonim ***** válasza:
49%
Én pl azért "vállalom ezt be", mert kb napi 2 órát foglalkozik a külsejével(fodrászt, kozmetikust, stb. belevéve napokra lebontva), ami nyilván nekem is öröm, hogy szép.
2024. febr. 15. 20:05
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
Miért, a férfiak főznek és takarítanak?
2024. febr. 15. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!