Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ennyire elkényelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyire elkényelmesedve a manapság a nők? S sok férfinak miért megfelelő ez?

Figyelt kérdés

A főzés egyre inkább ritkaság, még azoknál is akik amúgy szegényebbek, tehát észszerűbb lenne mint rendelgetni a drága vackokat, egyszerűen lusták rá.

De egyre gyakrabban hallom hogy sok nő takarítani se hajlandó a saját lakhelyét ahol a pasival lakik, járjon takarítónő!

S a legelképesztőbb az egészben hogy ezeket a sztorikat sok olyan pasitól hallottam akiknek a barátnőjük vagy nem is dolgozik, vagy csak keveset...

Gyakorlatilag fekszenek a kanapén és csak úgy vannak.

Nekem a tevékeny, szorgalmas nők jönnek be, akik ha kell akár férfi melót is bevállalnak és kijönnek velem fát hasogatni. Én meg együtt főzök vele meg ilyesmik.

De én ilyen végtelenül lusta nőkért nem tudok rajongani. A férfiaknak miért jó ilyen nőkkel együtt élni? Lehet szexelni? Ennyi elég?

2024. febr. 15. 19:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
A nők max a pasinál nem takaritanak de a saját lakásukat igen.
2024. febr. 15. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem főzöl te? Takarits te IS!!!! nem a rabszolgád vagyok bzdmeg!
2024. febr. 15. 20:19
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Ezek szerint az általad említett férfiak képesek megteremteni a feltételeket egy ilyen élethez. Ők ehhez kerestek párt. Te talán próbálkozz Kanadában...
2024. febr. 15. 20:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek elég. Én 240-260 óra munka mellett pont nem fogok nekiállni takarítani. Van életem is. Főzni néha szoktam.
2024. febr. 15. 20:37
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Miért vannak ennyire elkényelmesedve a manapság a férfiak? S sok nőnek miért megfelelő ez?

Az eltartás, megfelelő életszinvonal megteremtése egyre inkább ritkaság, még azoknál is akik amúgy rondák, tehát észszerűbb lenne legalább valamit letenni az asztalra, ha már mint model külsejü nőket hajkurásznak.

De egyre gyakrabban hallom hogy sok nő dolgozik, mégis tőle varják a házimunka 100%át, miközben a pasi, még csak jól sem keres!

S a legelképesztőbb az egészben hogy ezeket a sztorikat sok olyan nőktől hallottam akiknek van egzisztenciájuk, dolgoznak, sőt, jobban keresnek mint a pasi!

Gyakorlatilag elvárnak mindent a kanapén és csak úgy vannak...mert a nődógaminden

Nekem a biztos egzisztenciával rendelkező, jobbmodu,, szorgalmas férdiak jönnek be.

De én ilyen végtelenül lusta csóró, férfiakért nem tudok rajongani. A nőknek miért jó ilyen férfiakkal együtt élni? Nincsenek egyedul? Ennyi elég?

2024. febr. 15. 20:59
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Te hol találkozol ilyen nőkkel? Nekem se a rokonságba, se a barátnőim között nincs ilyen. Még ismerősi körben se tudok ilyet mondani. Nálunk addig volt rendelt kaja, és lazább takarítás míg a császár műtét után lábadoztam. És mellesleg mindenhol ketten csinálják a házimunkát. A férj/pasi ugyanúgy, de olyan nincs sehol, hogy a nő semmit és a pasi egyedül vagy fordítva. De ilyen nőt akit te leírsz én nem ismerek.
2024. febr. 15. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha két felnőtt ember együtt él, és mindkét fél dolgozik, akkor a házimunka és főzés bizony menjen felesbe. Hol igazságos, hogy az egyik fél csak dolgozik, aztán tiszta otthonba ér haza, és megeszi a másik által elkészített ételt, míg a másik, aki szintén dolgozik, de ő takarít, mos, főz, stb? Ez nem igazságos. Ha ez kell, a tradicionális háziasszony, akkor pedig tessék a tradicionális férfinak lenni, aki egyedül eltartja az asszonyt és a családot.
2024. febr. 15. 21:09
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, miért a nők dolga a takarítás és főzés???

Vagy tán vaginához kötött?

Én azért főzök, mert szeretek. Ha nem szeretnék, akkor rendelnék, a lakást pedig a pasi is takaríthatja, elvégre ő is benne él ;)

2024. febr. 15. 21:17
 19/23 anonim ***** válasza:
2024. febr. 15. 21:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg az exemmel éltem munka után takarítottuk a nagy házat, főztünk, fát vágtunk, gondoztuk a kertet, együtt szereltünk autót, költözésnél együtt cipekedtünk, raktuk össze az új bútorokat. Aztán szétmentünk, azóta elvagyok a lakásomban, semmi dolgom a munkán kívül, egy héten egyszer mosok és takarítok. Kaját néha rendelek, néha főzök, mosogatni sem kell nagyon. Sosem voltam még ennyire kiegyensúlyozott és boldog. Szóba sem jöhet hogy mégegyszer úgy éljek ahogy az exemmel. Annyit nem ér.
2024. febr. 15. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!