Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ennyire elkényelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyire elkényelmesedve a manapság a nők? S sok férfinak miért megfelelő ez?

Figyelt kérdés

A főzés egyre inkább ritkaság, még azoknál is akik amúgy szegényebbek, tehát észszerűbb lenne mint rendelgetni a drága vackokat, egyszerűen lusták rá.

De egyre gyakrabban hallom hogy sok nő takarítani se hajlandó a saját lakhelyét ahol a pasival lakik, járjon takarítónő!

S a legelképesztőbb az egészben hogy ezeket a sztorikat sok olyan pasitól hallottam akiknek a barátnőjük vagy nem is dolgozik, vagy csak keveset...

Gyakorlatilag fekszenek a kanapén és csak úgy vannak.

Nekem a tevékeny, szorgalmas nők jönnek be, akik ha kell akár férfi melót is bevállalnak és kijönnek velem fát hasogatni. Én meg együtt főzök vele meg ilyesmik.

De én ilyen végtelenül lusta nőkért nem tudok rajongani. A férfiaknak miért jó ilyen nőkkel együtt élni? Lehet szexelni? Ennyi elég?

2024. febr. 15. 19:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

De, csinálnak azért valamit, de utána meg megy a számonkérés, hiszti, hibáztatás, nyafinyafi.

Már amelyik, mert vannak normális nők.

De az ilyen gyk-s ripacsoktól a falnak lehet menni, akik itt pofáznak, kb semmirevaló mind.

2024. febr. 15. 21:58
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
#21 kifejtenéd, hogy ha mindkét fél dolgozik, miért az egyik fél csinálja egyedül a takarítás, főzés, stb házimunkát?
2024. febr. 15. 22:00
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg azok a férfiak jönnek be, akiknek van hobbijuk, szeretnek eljárkálni otthonról, vannak barátaik és élvezhetjük az életet úgy általában, még ha esetleg otthon is marad a mosatlan néha, mert ráér. Tudod a halálos ágyamon nem arra akarok majd visszagondolni, hogy fú de jókat főztem meg takarítottam.

Főzni mindenki szokott és takarítani is, nem kell kitalált problémán hisztizni. Nyugodtan valld be, hogy az a bajod, hogy a nők nem hajlandóak mindent megcsinálni helyetted.

2024. febr. 16. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!