Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elkényelmesedés nem egyenlő azzal ugye, hogy már nem szeret?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a párom úgy van vele, hogy én úgyis mindig ott leszek neki igy nem kell már igyekeznie.. egyébként más baj nincs, csak ez zavar. Nem értem hova lett a kezdeti lelkesedés? Pl nagyon segitőkész, de néha észreveszek lustaságot nála, ha valami nagyobb áldozattal járna, a kényelmét "drasztikusan" fenyegeti, akkor azt nem csinálja meg. Vagy ez ilyen általános probléma amin át kellene lépnem? Mindezek melett igyekszik nagyon, lehet csak én lettem úgy szoktatva, hogy "nagyon nemszeretem" dolgokat is megcsináljak mert meg kell? Lehet bennem meg ez a hiba, hogy sokat várok el mind magamtól, mind másoktól?2016. jan. 7. 12:38
3/4 anonim válasza:
Ezek annyira nem nagy porblémák az életben, csak vannak az embernek teljesen más életszakaszai is. Biztos neked is vannak passzívabb napjaid-heteid, amikor csak jó a másik mellett lenni, csendesen.
Ez az állandó hajkurászós tour de france stílus csak erre az évtizedre jellemző és Csak a média diktálja.
Inkább szervezzetek közös hétvégéket, akár wellness-be is, mozduljatok otthonról pár napra, sétáljatok többször együtt télen is, sokat jelent.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt hittem nem érdeklem már, megunt és azért nem törődik úgy. Ezért én is kezdtem befordulni ami nagy hiba, megpróbálom helyrehozni mielőtt késő nem lesz.
2016. jan. 7. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!