Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy semmi értelme nincs az életnek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 03:59
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
De ő csak barátként néz rám. Hivatalosan én is. De nem tudok parancsolni az ösztöneimnek. Tudom , hogy ez most hülyén hangzik, de felizgat.
2012. febr. 12. 04:54
 22/29 anonim ***** válasza:
Minden nap azt érzem, szóval igen, éreztem már. Tényleg semmi értelme, csak akiknek mindenük megvan, azok mondják, hogy csak meg kell keresni a szépet, amiért élhetünk. Nagy szart, olyan nincs, legalábbis mindenkinek nem jár ki.
2012. febr. 12. 05:23
 23/29 anonim ***** válasza:
Mi az hogy! Nagyon is!
2012. febr. 12. 06:43
 24/29 anonim ***** válasza:
Ezt rossz olvasni,ugyh az első oldalnál abbahagytam... Húúú tudja pár ember magát sajnáltatni.. vannak ennél keményebb dolgok is az életben.
2012. febr. 12. 08:13
 25/29 anonim válasza:
több mint 1 éve ezt érzem, akkor megismertem egy lányt és mindent elrontottam vele kapcsolatban, egyszerüen nem tudom elfelejteni...nélküle üres az életem, lehet ez így hülyén hangzik de így van:'( 16/f
2012. febr. 12. 09:17
 26/29 anonim ***** válasza:
Etiópiában éheznek te meg bekajálva a géped előtt írod ezt... megközelítés kérdése...
2012. febr. 12. 10:37
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, ez csak drámázás :D De azért örüljetek, hogy ennyire jó dolgotok van, hogy ez a legnagyobb gondotok...

Amúgy az életnek tulajdonképpen nincs értelme, mert bármilyen értelemkereső rendszer végtelen egyenesbe torkollik, avagy a végső következtetés elérhetetlen. Ergo végső értelem nincs. Max lokális, amivel mondjuk, hogy elégedettek vagyunk. Érzelmes embereket ez felettébb rosszul érint, de hát ők sem tudnak micsinálni.

2012. febr. 12. 10:39
 28/29 anonim ***** válasza:

Jelenleg úgy érzem semmi értelme az életemnek. Azért mert szerelmes vagyok, viszonzatlanul. És sajnos eddig még csak ilyenben volt részem és már el sem tudom képzelni, hogy engem lehet szerelemmel szeretni.

25F

2012. febr. 12. 11:21
 29/29 anonim ***** válasza:

Éreztem többször is.

Engem nem szeretnek a lányok, sőt kerülnek is. Ha nem lesz egy lány aki megtöri a sort akkor egyedül maradok és nem lesz gyerekem se. Egyedül élni nem szeretnék mert nem szeretem a magányt, akkor már inkább a szülőkkel maradok.

Lassan úgy vagyok hogy azért élek, azért tanulok és azért fogok dolgozni hogy autóm legyen mert megőrülök a kocsikért és lehet hogy ez lesz az egyetlen örömöm az életben.

21f

2012. febr. 12. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!