Hogyan beszéljem meg a barátnőmmel a viselkedésével kapcsolatos problémáimat?
A részletes szövegedből az jött le, hogy te sokkal kevésbé szenvedsz önbizalomhiányban mint a barátnőd. Főleg azután, hogy be is vallottad, hogy te sem vagy kisangyal és ez egy nagyon jó dolog, ha az ember be meri vallani magának a saját hibáit.
Semmiképp se hagy magad a földbe döngölni!
Én a helyedben azt csinálnám, hogy valami szünetben vagy suli után félrehívnám egy nyugodtabb helyre, ahol csak ketten tudnánk beszélni, aztán elmondanám neki amit gondolok:
- Figyelj ide. Nem tudom, hogy az érettségi miatt-e, de azt vettem észre, mintha az utóbbi időben idegesebb lennél és időnként rajtam vezetnéd le a feszültséget. Ha velem van valami személyes problémád, akkor nyugodtan mondd meg most a szemembe, nem haragszom meg érte, vagy ha nem, akkor pedig légy szíves ne légy velem ok nélkül ilyen arrogáns, mert ezt nem szeretem és fáj nekem.
Valami ehhez hasonlót mondanék neki.
Nyugodtan mond el a személyes sérelmeidet neki, hogy mi az ami nem tetszik az ő viselkedésében. Biztos vagyok benne, hogy ez felszínre hozná a rejtett gondolatait, amivel közelebb kerülhetnétek a megoldáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!