Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért veszi félvállról...

Anyukám miért veszi félvállról a problémáimat?

Figyelt kérdés

Ma reggel nagyon rosszul voltam, görcsölt a belem. Menni alig bírtam, de azért mennem kellett suliba. Ennek eredményeképp mostanra még rosszabbul vagyok.

Ugyanez volt a gerincferdülésemmel is. Fájt a hátam, derekam, de szerinte nem gond. Bezzeg ha neki fáj valamije, akkor én hallgassam folyamatosan... :(

Meg amikor alig láttam a táblát, akkor biztos csak beképzeltem.. Közbe meg nagyon rossz a szemem, azóta szemüveges vagyok.

16/L

2012. febr. 27. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem ülj le anyukádhoz, mikor mondjuk újságot olvas, vagy internetezik vagy akármi (szóval hogy ha nem merül bele valami fontos dologba) és akkor mondd el neki hogy mi bajod. nekem is volt ilyen problémám, de mindig rosszkor "találtam meg" anyát, mikor épp valami halaszthatatlan dolga volt és mondjuk 5 perc múlva már nem lett volna gond. csak érdekli anyukád, hogy mi van veled, nem hiszem hogy ennyire letojná! remélem meghallgat és segít neked!

22/L

2012. febr. 27. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon bonyolult kérdés, keveset tudunk rólatok ahhoz hogy bármit lehessen válaszolni. Nem tudom apukáddal mi van, esetleg fordulj hozzá.
2012. febr. 28. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!