Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magamba fojtom a problémáimat...

Magamba fojtom a problémáimat és ez agresszióval jön ki. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Annyira szégyellem, de épp az előbb adtam egy pofont a húgomnak, idegesítő volt és így jött ki rajtam a mai megaláztatásom..

Annyira lelkiismeretfurdalásom van emiatt, néha az állataimmal vagyok agresszív, volt, hogy agresszívem felemeltem a macskámat és megráztam a levegőben..

Annyira fáj utána, annyira bánom és szégyellem, de olyankor elborítja valami az agyamat...

Segítsetek kérlek, mert már nem bírom tovább... Pszichológushoz 2 hetente tudnék menni 1x, annyira nincs hely...

2012. okt. 8. 20:47
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Minden egyes problémát magamba fojtok, hiába beszélem ki a barátommal, nem segít, nem mondok el mindent részletesen, és csak őröl belül minden régi és aznapi sérelem..
2012. okt. 8. 20:48
 2/37 A kérdező kommentje:

Hányingerem van magamtól!! :'(

Sportolni kezdtem, hátha segít, de nem, egyáltalán nem segít... És ha az agressziót is elfojtom, még durvábban jön ki, régen pl magamat vagdostam...

2012. okt. 8. 20:51
 3/37 anonim ***** válasza:
Telepítsd fel a gépedre a Postal2, vagy a Manhunt című játékot. Ott kiélheted az agressziód. :)
2012. okt. 8. 20:54
 4/37 A kérdező kommentje:
Nincs időm játszani..
2012. okt. 8. 20:54
 5/37 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz, hogy nincs időd játszani? Pl én akkor vagyok ilyen, amit te is írtál (kivéve hogy tesóimat nem pofozom), amikor nagy nyomás alatt vagyok, és úgy általában elégedetlen az élettel. Így próbálom megkeresni azt, amiben elégedett lehetek, most van is egy ilyen dolog az életemben, az új munkám, szinte kikapcsolódom míg ott vagyok.
2012. okt. 8. 20:58
 6/37 A kérdező kommentje:

Hát hazaérek suliból fél 4-fél 5 körül, eszek, sportolok, tanulok, állataimmal foglalkozok.

Nincs olyan baromi nagy nyomás rajtam, csak nem is tudom.. A stressz is így jön ki rajtam, meg tényleg mindent magamba fojtok...

2012. okt. 8. 21:00
 7/37 anonim ***** válasza:
Sportolj többet, kimerítőbbet...
2012. okt. 8. 21:03
 8/37 anonim ***** válasza:
Lassan keresd meg a dolgokat, amikben örömöt lelsz, és elégedett vagy, mindegy mi az, kis dolog is lehet. Másrészt tanuld meg megosztani a bajaidat másokkal, és te is hallgass meg másokat. Én is magamba fojtottam minden sz.rt, és így átmentem a másik végletbe, és megkeseredett és dühös ember lettem. Most megmondom, ha bajom van, persze a körülményeket figyelembe véve és mérlegelve, mert néha jó megtartani a véleményünket, de néha viszont nyugodtan lenyomhatjuk a nem olyan pozitívnak ható reakciót is, lényeg, hogy törekedni kell fairnek lenni, és bölcsnek a különböző élethelyzetekhez. Megtanulni megfelelően reagálni, ami nem könnyű de idővel sikerül.
2012. okt. 8. 21:03
 9/37 A kérdező kommentje:
Minden délután kb rosszullétig csinálom, de nem segít.... Addig csinálom, amíg nem leszek rosszul..
2012. okt. 8. 21:04
 10/37 anonim ***** válasza:
Első körben leírhatod mindig itt is részletesen amiket nem tudsz megbeszélni alaposan senkivel...
2012. okt. 8. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!