Magamba fojtom a problémáimat és ez agresszióval jön
ki. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Annyira szégyellem, de épp az előbb adtam egy pofont a húgomnak, idegesítő volt és így jött ki rajtam a mai megaláztatásom..
Annyira lelkiismeretfurdalásom van emiatt, néha az állataimmal vagyok agresszív, volt, hogy agresszívem felemeltem a macskámat és megráztam a levegőben..
Annyira fáj utána, annyira bánom és szégyellem, de olyankor elborítja valami az agyamat...
Segítsetek kérlek, mert már nem bírom tovább... Pszichológushoz 2 hetente tudnék menni 1x, annyira nincs hely...
Na szóval, nem bigyókkal, hanem bogyókkal. Látszik, hogy késő van már :D
2012. okt. 8. 21:52
32/37 anonim válasza:
Irogass fórumokon,vagy nézz valamilyen hülye műsort.Nekem ez segít.
2012. okt. 8. 23:56
33/37 anonim válasza:
Látom hogy sportolsz - nagyon helyes - de mit pontosan?
Nálam ami nagyon sokat segitett egy rossz időszakomban: az a box. Heti háromszor lementem, szétcsaptam a zsákot edzővel másfél órán át, aznap jobban is voltam lelkileg.
1.Igy legalább nem az állatokon vezeted le a feszültséget, hanem a zsákon.
2. Elég gyorsan kiizmosodsz, és mások is kétszer meggondolják hogy cseszegessenek-e a jövőben.
2012. okt. 9. 10:01
34/37 anonim válasza:
Köpd szembe magad! Ilyet tenni a húgoddal meg az állataiddal. Egy selejt vagy!
2012. okt. 9. 19:28
35/37 anonim válasza:
"Köpd szembe magad! Ilyet tenni a húgoddal meg az állataiddal. Egy selejt vagy!"-inkább te vagy az előző. Mi lesz, ha neked kell segítség? Akkor nem így beszélnél. De feltételezem az a fajta vagy, aki nem fogad el segítséget, így azt gondolod, másnak sem kell. Ok valakit helyreigazítani, de azt nem így csinálják. Az a baj, hogy nem érted meg a kérdező baját, ő legalább felismerte és tenni akar ellene.
2012. okt. 9. 19:35
36/37 anonim válasza:
ird ki magadból a problémáidat..blog/napló ami segíthet
2013. máj. 7. 08:46
37/37 anonim válasza:
En most vagyok elore ezen az oldalon, olvastam regen is az oldalon lévő dolgokat de meg soha nm probaltam. Ma éreztem azt h talan ez egy pozitiv dolog ami segit nekem is. Pont az ilyen téma miatt is érdekel a dolog, mert a sok elfojtás neha annyira folgyulemlik h muszaly valamilyen modon megosztani valakivel vagy valahol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!