Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magamba fojtom a problémáimat...

Magamba fojtom a problémáimat és ez agresszióval jön ki. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Annyira szégyellem, de épp az előbb adtam egy pofont a húgomnak, idegesítő volt és így jött ki rajtam a mai megaláztatásom..

Annyira lelkiismeretfurdalásom van emiatt, néha az állataimmal vagyok agresszív, volt, hogy agresszívem felemeltem a macskámat és megráztam a levegőben..

Annyira fáj utána, annyira bánom és szégyellem, de olyankor elborítja valami az agyamat...

Segítsetek kérlek, mert már nem bírom tovább... Pszichológushoz 2 hetente tudnék menni 1x, annyira nincs hely...

2012. okt. 8. 20:47
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Csomó kérdést tettem fel a problémáimról, segíteni próbáltak, de ez sem az igazi..
2012. okt. 8. 21:08
 12/37 anonim ***** válasza:
Szerintem az a bajod, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz, hanem amit muszáj. Ill nem szereted, amit csinálsz, de csinálod, mert muszáj.
2012. okt. 8. 21:08
 13/37 anonim ***** válasza:
Magyarán elégedetlen vagy.
2012. okt. 8. 21:09
 14/37 A kérdező kommentje:

Igen, pl a suli és a sport.. Utálom amúgy, de ha nem csinálom, még rosszabb a helyzet...

Csomó olyan ember vár az osztályban, akiket utálok, minden nap legalább 1 dolgozat, a tesióra kínszenvedés...

2012. okt. 8. 21:10
 15/37 A kérdező kommentje:
És sajnos olyan labilis vagyok, hogy már 1 órája sírok és közel járok ahhoz, hogy bevegyem azt a pár doboz gyógyszert, ami a polcomon van...
2012. okt. 8. 21:10
 16/37 anonim ***** válasza:
Jaj ne csináld, amúgy átérzem.. Mondom, próbálj tapogatózni, hogy miket szeretsz, lassan idulj e felé. Néha lehet nehéz, nagyon nehéz, mint most is, de hidd el, hogy nem is tudod, milyen erős lehetsz ha akarsz.
2012. okt. 8. 21:18
 17/37 A kérdező kommentje:
Hát például ezért is szereztem be állatokat, mert rájöttem, hogy nagyon szeretem őket.. Csak amikor így elborul az agyam szó szerint, és ott van a közvetlen közelemben.. Annyira szégyellem és úgy fáj, hogy ilyet tettem vele.. Utána utál pár napig és szétmar belül ez a fájdalom... Még jó gazdi sem tudok lenni..
2012. okt. 8. 21:20
 18/37 anonim ***** válasza:
Dettó.. és most nem találod ki, hol dolgozom.. egy kisállatkereskedésben :).
2012. okt. 8. 21:23
 19/37 anonim ***** válasza:
Milyen állataid vannak amúgy?
2012. okt. 8. 21:24
 20/37 anonim ***** válasza:
családod? milyen a kapcsolat? nincs szenvedély beteg pl?
2012. okt. 8. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!