Magamba fojtom a problémáimat és ez agresszióval jön ki. Mit kellene tennem?
Annyira szégyellem, de épp az előbb adtam egy pofont a húgomnak, idegesítő volt és így jött ki rajtam a mai megaláztatásom..
Annyira lelkiismeretfurdalásom van emiatt, néha az állataimmal vagyok agresszív, volt, hogy agresszívem felemeltem a macskámat és megráztam a levegőben..
Annyira fáj utána, annyira bánom és szégyellem, de olyankor elborítja valami az agyamat...
Segítsetek kérlek, mert már nem bírom tovább... Pszichológushoz 2 hetente tudnék menni 1x, annyira nincs hely...
Ajándékozd el az állataidat, ha egy kicsit is szereted őket, mert neked nem való!
Veszélyben vannak melletted, félnek tőled.
Az pedig nem a rosszabbik eset, ha magadat vagdosod, hanem a jobbik! Ne szegény állataidon, na meg a húgodon töltsd ki a mérged, hanem magadon. Pofozd, üsd meg magad, vagdosd magad, amit akarsz, de ne mást büntess a hülyeségeidért.
Dokihoz meg minél hamarabb menj el, pszichiáterhez inkább, és szedj nyugtatót. Majd az orvos megmondja mit kell szedned, de ragaszkodj ahhoz, hogy gyógyszert kapj.
tipikus magyar viselkedesminta. azokon toltod ki az ideget akin mered. aki igazabol felbosszantott azon gyavasagbol nem toltod ki. pl tanarok, aki miatt volt a megalaztatasod stb
a magyarok ezt tipikusan csinaljak. a fonok felbosszantja oket, vagy a politika (ez altalaban minden nap a penztelenseg miatt) viszont a fonoknek nem lehet visszapofazni mert hatalma van folottuk, tehat kitoltik masokon. A vevokon, a gyerekeiken, az utcan valaki gyengebben vagy megrugdossak a kutyat otthon...
en azt latom ra megoldasnak hogy ott helyben rendezd le amikor megalaztatas van. ne fojtsd vissza es ne felj toluk. Jo van egy hatar, de nekem ez nagyon tag. En az iskolaban is visszaszoltam a tanaroknak ha igazsagtalansag volt megse mind utalt csak a korlatoltabb fajta, pont 2 hete veszitettem el a munkahelyem emiatt mert a fonok nem viselkedett ember modjara en meg kiosztottam ahogy megerdemelte aztan rogton felmondtam. Mult heten meg vissza is hivtak hogy menjek vissza dolgozni :D az ilyen tehetetlensegbol szarmazo duhot ki kell engedni, de azokra akik kivaltottak, vagy pedig kilepsz abbol a kozegbol ami okozza. es nem nem lehetetlen, csak az emberek tehetetlenek es felnek. legtobbszor irracionalisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!