Miért van az hogy állandóan egyedül kell megoldanom a problémáimat?
Figyelt kérdés
A családomban senki támogatására nem számíthatok, ez így megy amióta önálló véleményem is lehet a dolgokról és nem bólogatok mindenre rá. Soha senki nem ért velem egyet, de amúgy köztük meg nagy az egyetértés! Csak én lógok ki a sorból. Mindenbe belekötnek, a főzésembe, a kiadásokba, pedig mindig odafigyelek, hogy árban megfelelő, egészséges ételeket készítsek, de nem, ebbe is bele lehet kötni, ha az ember spórol. De leülni és megenni meg tudják. Csak utána jönnek hogy mi mennyibe került, hol vettem, mit tettem bele a levesbe...mert egy embernek megfájdult a gyomra. Senkinek nem kívánom ezt a családot. Mindig mindenbe találnak kifogást. Megbeszélni viszont nem lehet velük semmit, mert legyintenek rá, de nekem viszont meg kell hallgatnom őket és még véleményt sem mondhatok, mert nem lehet, mert akkor vérig sértődnek ha meg merek szólalni, kiváltképp, ha nem az ő szájízüknek megfelelő véleményem van. Még a legnagyobb ellenségemnek sem. És még elköltözni sem tudok sehová... Mit tegyek? Tanácsolták már, hogy ne foglakozzak velük, de hát minden áldott nap elviselni, nem foglalkozni velük nem egyszerű... :(((2012. ápr. 11. 20:58
1/9 anonim válasza:
Ugyanez.Annyi különbséggel,hogy nálunk mindenki hangulatember.Legalábbis a főgóré.Ennek van jó és rossz oldala is.Amúgy készülj fel a kötekedésre,sok ember nem érzi át azt,amiben vagy.:(
2/9 A kérdező kommentje:
Kétszer is próbáltam véget vetni az életemnek ebben az évben (miattuk + a szerelmem miatt..), de nem sikerült. Elmondtam nekik, de valahogy ezt se vették komolyan... Talán ha sikerült volna, talán másképp látnák a dolgokat...
2012. ápr. 11. 21:07
3/9 A kérdező kommentje:
Igen sajnos, ez így van... de nekünk meg át kell éreznünk az ő gondjaikat. :(((
2012. ápr. 11. 21:13
5/9 anonim válasza:
én teljesen átérzem a helyzeted
Én már nem vettem tudomást róluk, nem érdekeltek, gondjaimat előbb megosztottam egy idegennel
Aztán a legelső adandó alkalommal elköltözte, vagyis elmenekültem.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez volna a leghelyesebb, hogy elköltözzek..de belátható időn belül ez sajnos lehetetlen... :(((
2012. ápr. 11. 21:41
7/9 A kérdező kommentje:
21:15 már nem vagyok fiatal kislány
2012. ápr. 11. 21:44
8/9 A kérdező kommentje:
Egy rakat önbizalomhiánnyal körítve, mert mindig úgy jöttem ki a helyzetekből, hogy ők lehurrogtak engem és még nekem kellett megalázkodnom, bocsánatot kérnem, pedig tudtam, hogy nekem van igazam, de hát négy ember egy ellen. Elismerem, ha tévedek, mert előfordul bárkivel, hisz emberek vagyunk, de azért annyit nem hibázok amennyiért kapok...
2012. ápr. 11. 22:05
9/9 anonim válasza:
Vedd át az ő viselkedésüket,aztán majd rájönnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!