Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni apám viselke...

Mit lehetne tenni apám viselkedésével?

Figyelt kérdés
Amióta anya elment dolgozni szinte rám telepszik. Kimegyek a szobámból inni valóért vagy wc-re azonnal elkezd darálni, és tök hülyeségkről beszél, ami engem nem érdekel. Becsukom az ajtómat, erre bekiabál, hogy most minek csuktad be? Nyisd ki! De én nem akarom, hagyjon már békén. Mindenkit lekezel, mindenkinek szinte parancsol. És ha nem vagyok vevő a hülyeségeire, akkor elkezd kiabálni meg káromkodni. Ja meg bejött 10 perce, hogy nézzem meg hány fok van Dubaj-ban meg hogy a haverja néz 1 filmet és keressem meg, mert meg akarja nézni, de közben rohadtul nem nézett meg az elmúlt 30 évben egy filmet sem, mert nem érdekli. Most is úgy ment el, hogy becsapta az ajtót, mert nem akartam beszélni vele. Normális?
2012. júl. 8. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Mi az, hogy nem akarsz az apukáddal kommunikálni? Gondolom jó apuka és fiatalos akar lenni, meg közelebb kerülni hozzád (ha ez eddig nem sikerült). Ne legyél ilyen egyik szülőddel sem!! Eltaszítod magadtól.
2012. júl. 8. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem hallgasd végig mert ha nem akkor úgyis csak veszekedni fogtok.
2012. júl. 8. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

jaj, az enyém sem akart békén hagyni, ha néha rájött a dolog. Mintha az embernek semmi más dolga nem lenne, csak őt szórakoztatni meg hallgatni.

Nem így kell jó apának lenni, hagyni kell tudni élni a másikat.

Gondolom csak néha csinálja ezt, amúgy meg le sem sz.r, ugye?

Mondd, hogy dolgod van, szeretnél olvasni, gépezni. Vagy menj el otthonról.

2012. júl. 8. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:

örülj,hogy még csak ilyen.

amíg nem kezd el kiabálni az ágyad mellet,hogy "kelj fel te haszontalan állat",aztán ecsetelni kezdi,hogy nincs érdeklődési köröd(több,mint 8 éve néptáncolok,kórustag vagyok,amilyen tevékenységen lehet részt veszek,szinitag vagyok,stb),nem csinálsz soha semmit(noha mikor itthon vagyok,van kaja,rend van a lakásban,stb)és hogy az életben nem lesz belőled senki,addig légy nyugodt,és ne panaszkodj,hanem becsüld meg,ha azt utóbbi 8 évben volt hozzád legalább egy jó szava.

2012. júl. 8. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Nekem így elsőre te nem tűnsz egészen normálisnak.
2012. júl. 8. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom te hogy vagy vele, de az én apukám is MAJDNEM hasonló, és nekem ez tökre bejön. Szeretem, hogy "fiatalabb" akar lenni, és mivel én is vevő vagyok a hülyeségekre meg ő is - ez így tök jó :) Igaz, néha ő is mérges és kiabál, de van rá oka.

Örülj neki, hogy törődik veled......

2012. júl. 8. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én apám is ezt csinálja néha.Ha nem lenne mögöttünk ez a 20 év zsarnokoskodás,akkor tudnám kezelni,de így nem tudom.
2012. júl. 8. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg a nyakadra jár és nem a temetőbe kell kimenned hozzá látogatni, már ha a picsogós száddal képes lennél oda is kimenni hozzá.
2012. júl. 8. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!