Egyre jobban utálom az apámat és ő is engem. Mit csináljak?
Én valahol megértem apádat.
Senki nem tudja egyből feldolgozni hogy a fia meleg..Vannak akik idővel elfogadják,és felfogják.
De a te esetedben apádnak még ez az esély sincs meg hogy feldolgozza. Végül is mit? Hogy a fia fiúkkal-lányokkal is lefekszik? Hogy dolgozza fel,hogy most mi van vele?? Nem meleg mert lányokkal is elvan.De fiúkkal is..Divatból csinálja?? Vagy miért? Végül is miért nem tud dönteni?
Tudod én megértem ha valaki meleg. Nem is ítélem el,hiszen ő a saját neméhez vonzódik. Megértem ha egy lány leszbikus. Ő is a saját neméhez vonzódik..De a biszex?? Azt én sem értem. Vagy a férfit vagy a nőt szeretem,de a kettőt nem.. Ez vagy egy unatkozó ember aki azt se tudja mit csináljon viselkedése,vagy csak divat,hóbort az egész. Itt nincs mit feldolgozni a szülőknek. Nincs mit elfogadni. Bizony apád most dühős, hogy hol a francba rontotta el ha a 15 éves kölyke a szexuális beállítottságát sem képes eldönteni..
Mielőtt még lepontoznál vagy ellenkeznél,elmondom neked,hogy a 24 éves fiam meleg,és mindig is támogattam.Ahogy az édesapja is elfogadta. Eleinte sokkolt a hír minket,kellett kis idő,de te teljesen mellette állunk,mert tudjuk,hogy mindig férfi társa lesz.. Ha variálna,hogy hol nőt,hol férfit hozna az zavarna. Ő legalább tudja ki ő,és mit akar az életben.
Én nem mondtam volna el a helyedben.
Akármilyen kapcsolatban lettél volna egy fiúval úgyis a haverodnak tekintették volna. Egy lányt meg a barátnődnek. És így nem lett volna probléma...
Édesanyád hol van ilyenkor?Miért nem képes megvédeni?
Egyébként milyen édesanyád és édesapád viszonya?Mert ha jó akkor megtudnák beszélni és anyukád segíthetne feldolgozni vele és elfogadtatni ezt a dolgot.
Ha nagyon rossz akkor vedd rá édesanyádat hogy indítsa meg a válást.
miért tartod magadat annak, és hogy vetted észre?
még nagyon fiatal vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!