Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen motiválatla...

Miért vagyok ilyen motiválatlan? Egyre jobban utálom magam miatta

Figyelt kérdés

magántanuló vagyok, így minden tantárgyból augusztusban kell vizsgáznom. Fogyni is szeretnék. E helyett mit csinálok: Nem megyek sehova, mert tanulnom kell, de nem tanulok, hanem netezek és közben zabálok amit szintén nem kéne ha fogyni akarok :( Egyre szarabbul érzem magam, sírok meg minden, de akkor miért nem változtatok rajta? Olyan hülye vagyok :(

Nincs valami tanácsotok hogy mivel motiválhatnám magam?

2012. jún. 22. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok, ahogy mondani szokás "fejben dőlnek el", vagy csinálod vagy nem. Ha nem látod be, hogy tanulni azért kell, hogy legyen tudásod, fejlett legyen a gondolkodásod, ne verjen át, megáld a helyed az életben, mondjuk számodra hasznos tudás, és jobb ember legyél, akkor valami külső ösztönzőre van szükséged, például, hogy jó jegyet akarsz szerezni vagy éppen, hogy a szüleid, felmenőid dicséretét elérd. A zabálást meg csak is fent lehet eldönteni, de ebben az esetben lehet külső ösztönzőket keresni.
2012. jún. 22. 20:40
 2/2 GhostRider3 ***** válasza:
egy jó társaság, olyan emberek, akik sportolnak, akikkel tudsz tanulni(habár manapság ilyen már nem létezik, sem igazi barátság)
2012. jún. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!