Utálom magam kívül, belül. Mit csináljak?
Nagyon csúnyának és gáznak tartom magam. Legszívesebben nem is mennék emberek közé, de hát muszáj. Leginkább azért utálom magam mert alacsony vagyok és dagadt (nem, nem 50 kiló vagyok, nem is 60). Ezért csendes és visszahúzódó vagyok, de ha felidegesít valaki akkor kiosztom és bunkó leszek. Amikor ránézek másokra akkor mindig azt gondolom, hogy sokkal szebb meg jobb. A legjobb barátnőm is annyira szép, én meg alig merek mellé állni mert mindig az van eszembe, hogy mások mit gondolhatnak így rólunk, csak rontom a megjelenését és beégek. Mindig is úgy érzetem, hogy én csak egy ember vagyok aki tele van hibákkal, nincs semmi jó tulajdonsága. És ez így van már egészen kiskorom óta. Sose mertem odamenni másokhoz barátkozni mert mindig féltem, hogy mit fognak hozzám szólni, ezért alig vannak barátaim és fogalmam sincs, hogy mi lesz velem később. Mit csináljak?
15/L
Köszke a lepontozást! :)
Szóval mostanában olvastam, hogy akiket szépek mellett látnak, vagy velük fotóznak le, azok szebbnek látszanak, és állítólag nagyobb lesz a döntéshozásban a szavuk is, szóval a helyedben azért megpróbálnám a magam javára fordítani mások befolyását.
Csomó énekes és tehetséges nő is egy nagy mangalica. Jókat lehet ezen röhögni, de értelmes ember nem veszi komolyan ezeket az oltogatásokat :) Én a legjobb haveromat is elküldöm a pcsába néha mert egy nagy cupák, de nem elég hülye ahhoz, hogy ezt komolyan gondolja, vágod? jót röhögünk az egészen.
Miért kéne ezen jót röhögni?
Azért mert te, az összes barátod, 'ellenséged' nemsokára már a föld alatt lesztek és férgek fogják rágni csoffatt tetemetek. Ahogy az enyémet is. Ez nem függ össze azzal, hogy te dagadt vagy vagy sovány. Ezért inkább azzal kéne foglalkozzál, hogy amikor meghalsz milyen szájízzel távozol. Megtettél e mindent annak érdekében, hogy boldog legyél? Boldogság relatív fogalom, neked kell rájönnöd mi számít neked az életben (pl lefogysz, vagy sz@rsz az egészre)
Nem szoktak csúfolni. Kiskoromban is én voltam az egyetlen akit nem csúfoltak, de nem tudom miért.
Nem csak az alakomat látom csúnyának hanem mindenemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!