Hogy lehetek ÖNMAGAM? Már nagyon utálom magam
Szeresd magad! Mond hangosan a tükör elött, hogy szeretem magam, megerdemlem a boldogsagot...stb, es ha rendszeresen, pl. 1-2 honapon at minden reggel 2 percig ezt teszed, meglatod, valami valtozik majd benned.
Masokkal viselkedes:
Elöször is ne tulajdonits olyan nagy jelentöseget annak, hogy hogyan viselkedsz masokkal, mit mondassz, ennek következteben mit gondolnak rolad...stb. Ez a legfontosabb!
Önmagad miatt legyel nyitott vagy pozitiv vagy amilyen akarsz, ne masok miatt, ök mindegy, mit gondolnak - akkor leszel önmagad. Ne masok elvarasainak akarj megfelelni, mert mindenkinek ugysem tudsz (akinek megis megfelelsz, annak a szemeben sem leszel jobb csak emiatt), hanem alakits ki magadban a sajat elvarasaidat, magadnak.
Masok hamar elfelejtik, amit mondassz, mert mindenki elsösorban magaval van elfoglalva. Valoszinüleg 1 ev mulva (vagy meg elöbb) mar senki sem emlekszik azokra az aprosagokra (azok 95%-ara), ami miatt most azt gondolod, nevetsegesse tenne masok elött. Tehat nincs olyan nagy jelentösege. Akik meg kifejezetten ezt figyelik, azok 3 nap mulva mas szemely mas ilyen dolgaival vannak mar elfoglalva.
Önbizalom temakör a neten.
a tükör elötti beszéd amit az első írt nagyon fontos, nem hülyeség
sz.rd már le ki mit gondol rólad, vagy szeressenek, vagy utáljanak. a langyosat még a biblia is elítéli, én így vagyok ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!