Mit tegyek ha utálom az életem és a világ összeesküdött ellenem?
Egy 16 éves fiú vagyok aki már eleget szenvedett. Mindent megpróbáltam amit szerintem jónak tartottam. Azok szerint akik szekálnak lányosan viselkedem meg ilyenek de én ezt nem veszem észre. Hogy viselkedjek úgy mint egy (szerintük) férfi? A másik pedig az hogy már elegem van az életemből csak az az egy dolog tart életben hogy talán az anyámnak hiányoznék és ezért vagyok még mindig itt. Hiába váltottam iskolát nem segített. Sajnos nem sportolok semmit rondának érzem megam ráadásul még egy normális barátom sincs. Számomra a halál maradt :'( vagy ti mit gondoltok van még remény??
Várom a válaszokat
annyira csak nem nézhetsz ki rosszul szerelmem. szemüveges, pattanásos kocka vagy? nemhiszem.. akkormeg? nincs egy normális barátod sem? nemigaz, haverjaid biztosan vannak. buliba nem szoktál járni? "sajnos nem sportolok semmit.." sajnos? rajtad múlik, bäzdmeg :D kezdj el élni
16/L
Nem akarsz barátkozni? Voltak nekem is ilyen problémáim, és hát elég sok van most is, de egyszer jó kedvem van, egyszer meg szar, változó. Ha akarsz írj privátot. ;)
17/F
Nekem is nőies kissé a tudatom, utálom a férfias macsós szarságokat, meg az italozást duhajkodást. És én is ronda vagyok. Ééééés?
Ezért öngyinek lenni...
Figyeljetek, eléggé el vagytok tévedve. Mióta az a férfi aki piál, duhajkodik, stb. Hm? Elmondanám nektek, hogy az ilyen emberekből nagyon valószínű, hogy nem lesz senki. Ezzel nem azt mondom, hogy nem szabad inni, bulizni, még ezt gyorsan leírom, mielőtt jönnek az emberek és elküldenének a francba. Nem. Alkalmanként ha elmegy az ember "bulizni", iszogat egy kicsit, azzal semmi gond.
Mindent csak mértékkel, és ez a lényeg. Továbbá, ne érdekeljen mit gondolnak rólad mások. Kik ők, hogy téged bíráljanak? Semmi joguk nincs hozzá. Mozogni viszont muszáj, próbálj meg biciklizni, vagy futni. Mind a kettő nagyon alkalmas a stressz levezetésére és egyedül és végezhető. Tehát van remény, nem szabad sose feladni.
Remélem tudtam segíteni.
Ne érdekeljen mit mondanak mások! Általában azzal szekálnak amivel érzik, hogy fájdalmat okoznak neked. Így tehát ha nem veszed fel, mert te ilyen vagy és kész, akkor abbamarad lassan a szekálás!
A jó tanulóknak, akiknek vannak CÉLJAI azoknak minden sokszor, de nagyon sokszor sokkal nehezebb, sajnos még annál is nehezebb, mert el akarják a többiek venni az egésztől a kedvét, kedvedet, hogy hagyd abba az egészet, törjél meg ADD FELL! Ha feladod akkor ők nyertek.
Te is tudod a fiatalok többségének nincsenek céljaik ami az életüket előbbre vinné , viszont neked van célod, ezzel vagy más mint a többiek. Nem a lányos kinézeted miatt!!!!
Sportolj az jót tenne szerintem is.
"Mit tegyek ha [...] a világ összeesküdött ellenem?"
A szemetek! Engem kihagytak belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!