Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha utálom az...

Mit tegyek ha utálom az életem és a világ összeesküdött ellenem?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves fiú vagyok aki már eleget szenvedett. Mindent megpróbáltam amit szerintem jónak tartottam. Azok szerint akik szekálnak lányosan viselkedem meg ilyenek de én ezt nem veszem észre. Hogy viselkedjek úgy mint egy (szerintük) férfi? A másik pedig az hogy már elegem van az életemből csak az az egy dolog tart életben hogy talán az anyámnak hiányoznék és ezért vagyok még mindig itt. Hiába váltottam iskolát nem segített. Sajnos nem sportolok semmit rondának érzem megam ráadásul még egy normális barátom sincs. Számomra a halál maradt :'( vagy ti mit gondoltok van még remény??

Várom a válaszokat

2012. ápr. 18. 18:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
mindig akkor es azoktol az emberektol kapom a legnagyobb pofont akikre egyaltalan nem szamitanek...
2012. okt. 23. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!