Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudom megoldani ezeket a...

Hogy tudom megoldani ezeket a problémákat és miért lehetnek ezek? (Lent) Asus x751s és kb 6 hónapos

Figyelt kérdés

Youtube-ot nézünk lefagy és zúg a gép. Ez megesett kétszer(egyszer film nézés közben). Kilőttem mert nem tudom mit csinálni.

Sokszor lefagy, lassú DE csak néha, "amikor rájön", mert van amikor nagyon jól működik.

Kétszer csinált olyat, hogy nem működött rajta a net. Más eszközön pedig ment.

Most pedig újraakartam indítani és amikor kapcsolt be, beírtam a jelszót bejelentkezett de nem csinált semmit. Egy sötét képernyő volt előttem. (Az utóbbinál mit lehet tenni. (?))

Ja, és többször újra lett rakva.

2017. jún. 7. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Sanszos hogy valamelyik RAM modul rosszalkodik, esetleg okozhatja a CPU túlhevülése is, kéne egy processzor-hőt mérni és egy memória tesztet futtatni.

Ha ezek a tesztek nem vezetnek eredményre akkor lehet az op.rendszer (Windows) hibája is (nem eredeti telepítő forrás, amiben ezt-azt kicseréltek/módosítottak, vagy hozzátettek/elvettek. Ez is gyakori gond sajnos főleg házilag letöltött Windowsnál.

2017. jún. 7. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a tesztek nem hoznak eredményt, mindenképpen javasolnám a Windows újra telepítését egy másik (bizonyíthatóan nem manipulált lemezről történő )lemezről történő újrahúzását. Estleg ez előtt egy winchester/merevlemez tesztet is futathatsz, esetleg hátha az haldoklik.
2017. jún. 7. 22:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ilyen teszteket hogy tudok csinálni?

Nem értek hozzá, de ha leírnád akkor meg tudnám csinálni.

Amikor megvettem már rajta volt a win10 64 bit...és már bios ból (pendrive-ról) is volt újra rakva.

De most ugy semmit nem csinál.

Bekapcsolom beírom a jelszót bejelentkezik és ennyi onnantól kezdve egy sötét képernyőt látok és csak az egér mozog.. ilyet még nem csinált.

2017. jún. 7. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!