Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közel két hónapig munkanélküli vagyok, hogyan "ellensúlyozhatnám" a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
December közepén tudtam meg, hogy januárban már nem kell jönnöm mivel GYES-ről visszajönnek a helyemre. Határozott szerződésem volt, de nem lehetett tudni meddig marad otthon az anyuka. Február 10-én kezdek az új helyen. A párom "tart" el addig teljes mértékben. Ti mit tennétek a helyemben? Nem engedi, hogy minden házimunkát én vállaljak át.2020. jan. 6. 11:32
1/17 anonim válasza:
Hát én rohadt gyorsan munkát keresnék.
2/17 anonim válasza:
Teljesen normális. Egy ilyen helyzetnek nem szabad megrendítenie semmit.
3/17 anonim válasza:
szex, főzés, takarítás,
És álláskeresés 1000-el!
4/17 A kérdező kommentje:
Van már állásom. Írtam, hogy februárban kezdek.
2020. jan. 6. 11:40
6/17 anonim válasza:
Elhiszem, hogy frusztrál, de nem kell ellensúlyozni sehogy sem. Február 10-én már dolgozol az új helyen, nem a lábad lógatod hónapokig, miért kellene emiatt bármi "extrát" is csinálni? Nagytakaríts, hamegnyugtat Téged, de én inkábbb hihasználnám, ha már így alakult. Nm vagy sem lusta, sem munkakerülő, csak most így alakult a helyzet. Miért kéne kompenzálnod? Valami nagyon nincs rendben a buksidban, ha szorongasz ennyi miatt. Ha megnyugtat, akkor főzz olyasmit, ami macerásabb, időigényesebb, amit hétvégente szoktál, selejtezz, vagy amit akarsz, de hangsúlyozom, én ugyan nem esnék kétségbe, hiszen megvan az új meló, csak akdt némi átmenet a kettő között, használd ki, ha többet pihensz sem fogsz a pokol tűzében elégni, tessék szépen megnyugodni egy picikét. Már diákként is dolgoztam, 20 éve szinte folymatosan, engem is frusztrálna, ha elveszteném a munkahelyem, de látod, már van is másik. Azt meg elképzelni sem tudom, de nem is akarom, mennyire lehet nyomorult élete annak a hozzászólónak, aki arra buzdít, hogy másikat keress, meg jobbat addig, mintha valami közveszélyes munkakerülő lennél az átkosban, azért mert nem dolgozol másfél hónapig. Tele vagy feszültséggel, erre még adja alád a lovat, hogy még rosszabbul érezd magad. Gratulálok, pokoli egy boldogtalan élete lehet.
7/17 anonim válasza:
Házimunkát csináld meg, mert különben csak unatkoznál. Többet nem.
8/17 anonim válasza:
Online tovabbkepzes (edx, coursera). Lakas felujitasi munkak. Nyelvtanulas. Olvass ki 15 konyvet. Stb.
9/17 anonim válasza:
Nem is kell minden hazimunkat elvegezned. Ket honap nem a vilag vege, ennyit boven pihenek altalaban ket allas kozott. Ha mar nekunk felnotteknek nem jar nyari szunet...
10/17 anonim válasza:
Pihenj, dragam, nyugi! Hamar itt van a februar 10.,ne gorcsolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!