Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha közel két hónapig munkanélk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közel két hónapig munkanélküli vagyok, hogyan "ellensúlyozhatnám" a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
December közepén tudtam meg, hogy januárban már nem kell jönnöm mivel GYES-ről visszajönnek a helyemre. Határozott szerződésem volt, de nem lehetett tudni meddig marad otthon az anyuka. Február 10-én kezdek az új helyen. A párom "tart" el addig teljes mértékben. Ti mit tennétek a helyemben? Nem engedi, hogy minden házimunkát én vállaljak át.

2020. jan. 6. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Házimunkát csináld te, esetleg kicsit jobban spórolj, hogy ne üsse meg nagyon a megtakarításod a kimaradás. Amúgy mást nem kell. :)

31n

2020. jan. 6. 12:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszem mindent bepótolni, amit a munka miatt nem tudtam olyan hatékonysággal.
2020. jan. 6. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Esetleg tanulhatsz addig valamit, ami érdekel, és hasznos lehet, akár hobbi szinten, akár a munkádhoz.
2020. jan. 6. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azzal ellensúlyozhatnád, hogy majd elkezdesz spórolni, mert nem a legjobb, hogy nincs semmi megtakarításod, ezért már 2 hónapnyi munkanéküliség esetén is másnak kell teljes mértékben eltartani.
2020. jan. 6. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Edzzél otthon, és akkor jobb formába lendülsz, utána ha kezdődik a munka csak szinten kell tartani.
2020. jan. 6. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit ellensúlyozni, ilyen szituáció az életben bármikor előfordulhat, akár forditva is. A párod is vesztheti el a munkahelyét. Amúgy meg ha van 1 éves munkaviszonyod, jogosult vagy munkanélkülira (álláskeresési járadék a hivatalos neve), csak be kell menj a helyi munkaügyi központba regisztrálni. Nem egy egetverő összeg, de az is valami a konyhára. Amúgy meg használd ki az időt olyasmire, amire eddig a munka miatt nem volt időd, de esetleg már régóta tervben van. Nagytakarítás, selejtezés otthon, lakás átrendezése, nyelvtanulás vagy egyéb tanulása, amit szeretnél (excel, world, varrás, patchwork, vagy amit te szeretnél). Egyáltalán nem olyan sok idő, amit a 2 munkahely között otthon töltesz.
2020. jan. 7. 06:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy pár ér kapcsolatban nem kell kompenzálni semmit, egy hónapnyi pénzkiesés.

Mondta a párod is, higgy neki, jó fej!

2020. jan. 7. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!