Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pályakezdő munkanélküli nő, főállású férfi, ha elkezdenek hobbiszinten, de versenyszerűen sportolni, belefér, hogy a sportcuccok, az utazások és a versenyek nevezési díját a férfi fizesse egyedül?
Mivel a nő nem tudná, ill. az a kis megtakarítása ami van, másra kell (tampon, fodrász, kozmetikus, napi szinten kaja).
A sport a futás, azon belül is a maratonok, és ami ehhez szükséges.
Futócipő, alsó- és felsőruházat, kulacs- és telefontartó, versenyek és az odautazások költsége.
A cuccok nem csúcskategóriás márkásak, de egy jobb futócipő is több tízezer, és a sportmelltartók is több ezer ft-t.
Nem nagyzolásból vesszük ezeket, hanem az egészségmegőrzés és a teljesítményfokozás miatt.
Tévedés, hogy akármilyen tornacsukába és melegítőbe lehet jól futni.
Szóval ezek költségét a férfi állná, a ruhába, cipőbe, kulacsba, telótartóba való beruházások nyilván egyszeriek, vagy hosszú távúak, de az utazások, versenyek, felkészüléssel kapcsolatos kiadások gyakoribbak.
Húsz éve futok, több száz versenyen vettem részt. Futáshoz egyetlen dolog kell, jó cipő, de a cipő nem az árától lesz jó. 25 felett egyedül szögest érdemes venni.
Egyébként szerintem ez ígyis-úgyis a férfi lehúzása, de ezt már szerintem minden férfi megszokta a nőktől. Igazából az egész életetek nem szól másról csak a férfiak kihasználásáról.
"Nézd, én tudom, mennyit számít egy jó cipő, de nem az árról függ, hogy jó-e."
menj rá egy futófelszereléseket áruló webshopra, és nézd meg mennyibe kerül egy jobb csuka.
nem a kínaiba kell megvenni, a profik tudják, hogy amin nem szabad spórolni, az éppen a cipő, mert a későbbi sérülések csak még több pénzt visznek.
Csak annyira nem értek a dologhoz, hogy 7 éves korom óta futok, többszörös országos bajnok tájfutó vagyok és atlétikai versenyeken is szép számmal indultam.
Te a kezdő amatőr sznob tipikus esete vagy, aki megjelenik 100 ezer forintos szerkóban csilli-villin, aztán 5 km után elkezd sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!