Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szolgáljátok ki a párotokat a közös élet során? Hol az arany középút? Bőv. lent. 25/L
Figyelt kérdés
Összeköltözést tervezgetünk a párommal, viszont az együttélés kapcsán kicsit tartok attól, hogy majd elvárja, hogy én is kiszolgáljam, mint otthon az édesanyja a családot. Az anyósomat előszeretettel ugráltatja a férje, vagyis a párom apja. Konkrétan ilyeneket, hogy keresse meg a zokniját amit felvesz, hozzon neki innivalót az étel mellé, ha mondjuk elmarad az evőeszköz a terítés mellől, akkor hangosan kiabál, hogy hozza neki, csupa olyan dolog, amit nem tudna oldani, de fel nem állna magától. Amúgy nagyon dolgos, kedves, értelmes férfi, viszont ilyen téren nagyon el van kényeztetve. A fiai is ezt látták/szokták meg, bár ők azért jobban kímélik az édesanyjukat. Egyébként a poén, hogy az én családomban is ez volt jellemző, apám elvárta, hogy anyukám kiszolgálja, egy levest képtelen volt magának melegíteni, sőt később tőlünk is elvárta, hogy megebédeltessük. Megfogadtam, hogy én nem fogok így kiszolgálni senkit. Szerintetek ez mennyire helyes hozzáállás? Hol az arany középút?2020. jún. 14. 11:04
61/63 anonim válasza:
Hát hogyne, persze. Kicsit talán bilibe lóg a kezed. :)
62/63 anonim válasza:
Megérte etetni a trollt. :D Ki is mutattad a fogad fehérjét. :)
Agresszív állat, menjél csak álmodozni tovább.
63/63 anonim válasza:
A lényeg h egy nincstelen vagy, én ezt élvezem, mert előbb utóbb még annyi se lesz ami most van :) Az ilyenek mindig dögkútban végzik, vagy felakasztja őket egy másik ember az ilyen viselkedésük miatt. Reméljük mihamarabb bekövetkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!