Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szolgáljátok ki a párotokat a közös élet
során? Hol az arany középút? Bőv. lent. 25/L
Figyelt kérdés
Összeköltözést tervezgetünk a párommal, viszont az együttélés kapcsán kicsit tartok attól, hogy majd elvárja, hogy én is kiszolgáljam, mint otthon az édesanyja a családot. Az anyósomat előszeretettel ugráltatja a férje, vagyis a párom apja. Konkrétan ilyeneket, hogy keresse meg a zokniját amit felvesz, hozzon neki innivalót az étel mellé, ha mondjuk elmarad az evőeszköz a terítés mellől, akkor hangosan kiabál, hogy hozza neki, csupa olyan dolog, amit nem tudna oldani, de fel nem állna magától. Amúgy nagyon dolgos, kedves, értelmes férfi, viszont ilyen téren nagyon el van kényeztetve. A fiai is ezt látták/szokták meg, bár ők azért jobban kímélik az édesanyjukat. Egyébként a poén, hogy az én családomban is ez volt jellemző, apám elvárta, hogy anyukám kiszolgálja, egy levest képtelen volt magának melegíteni, sőt később tőlünk is elvárta, hogy megebédeltessük. Megfogadtam, hogy én nem fogok így kiszolgálni senkit. Szerintetek ez mennyire helyes hozzáállás? Hol az arany középút?
Én azt gondolom hogy a nemi szerepek eltorzultak manapság. Ha nem is olyan mértékig mint 60évvel ezelőtt a nők tették; de számomra a nőiességet és családról gondoskodást jelent ha némileg kiszolgálja a párját.
2020. jún. 15. 08:16
22/63 anonim válasza:
Igen? És akkor elég, ha a nő csak 4 órában dolgozik, a megélhetés többi részét finanszírozod te egy szó nélkül? :) Persze az, hogy a férfi tartsa el a nőt mint régen, mert "ez volt anno is a dolga", de már nem, az gondolom nem számít a nemi szerepek eltorzulásának... a nő dolgozzon mint egy férfi + otthon is egyedül ő csináljon mindent mint egy cseléd.
Már bocs, de ha 8-10 órát ledogozok én is legalább annyi pénzért, vagy többért, mint a párom, akkor nehogy már még én ugráljak otthon neki... Szerinted a nő nem fárad el a melóban? Szerinted végtelen energiával rendelkezik? Ez max akkor állná meg a helyét, ha a nőknek nem kéne dolgozni.
2020. jún. 15. 09:07
23/63 anonim válasza:
A családról való gondoskodás sokkal inkább az, hogy a nő is dolgozik és karriert épít. Többre megy vele a család és a gyereknek is jobb példa mint a gőzölgő leves minden nap az asztalon. Nem hiszem, hogy nagy gondoskodás plussz egy gyereknek lenni akit el kell tartani és egyedül semmire nem viszi.
2020. jún. 15. 09:11
24/63 anonim válasza:
K*urva nagy családról gondoskodás, hogy azoknak akik farokkal rendelkeznek ugrál kanálért, mert ők ehhez is retardáltak.
2020. jún. 15. 09:33
25/63 anonim válasza:
#21/23 te baromira nem azt írtad, hogy a karrierépítéssel és munkával gondoskodik a családról a nő, hanem szó szerint azt írtad, hogy idézem "de számomra a nőiességet és családról gondoskodást jelent ha némileg kiszolgálja a párját". Nem értem, hogy 10 óra munka után miért kéne kiszolgálnom a páromat.
2020. jún. 15. 10:33
26/63 anonim válasza:
"Nem értem, hogy 10 óra munka után miért kéne kiszolgálnom a páromat."
Ha én beteszek 2 millát havonta, te beteszel 300at havonta, én is 10-12 órát te is 10 órát dolgozol, akkor ki szolgál ki kit? Ki lesz az anyja majd a gyerekeimnek? Másik nő? Akkor te minek vagy? Vagy azt mondom kiszolgállak téged, te meg engem (minket), anyagilag beteszed amit én tettem volna, úgy h ne legyen visszalépés a másik felálláshoz viszonyítva. Megfelelő? Vagy jön a kettős mérce?
2020. jún. 15. 10:41
27/63 A kérdező kommentje:
26-os: a 2 milládból fogadj magadnak házi cselédet!
2020. jún. 15. 10:59
28/63 anonim válasza:
Jah, hogy a nő hibája, hogy az adott munkakörben "csak" 300k-t fizetnek. Így már minden világos. Nos, ez a Te szegénységi bizonyítványod, ha a párod munkáját lenézed az azért kapott fizetésének mennyisége miatt. Attól, hogy "csak" x Ft-ot keres valaki hozzád képest, még nem lesz kevésbé stresszes/fárasztó a munkája, mint neked. Az ilyen férfit páros lábbal rúgnám ki, sőt, az ilyen férfit az tűrné csak meg, aki kitartott akar lenni és cserébe otthon megcsinál mindent, csak ne kelljen dolgoznia... Egy értelmes nő nem fogja elnézni, hogy így lenézed a munkáját gyakorlatilag, és feljogosítva érzed magad, hogy mivel te több pénzt hozol a konyhára, ezért neked ne kelljen részt venni a házimunkában és gyereknevelésben.
Remélem sose hoz össze az élet ilyen férfival, de ha igen, páros lábbal rúgom ki a "csak" 300-as fizetésemmel. :)
2020. jún. 15. 11:21
29/63 anonim válasza:
Komolyan kész vicc, szóval ha dolgozok 12 órát naponta, de kevesebbet keresek, mint a férfi, akkor nekem a 12 óra munka után még körül kell ugrálnom a férfit, mert ő több pénzt kap a munkájáért annak ellenére, hogy ugyanannyi időt dolgozunk. Hahah. Jót nevettem.
2020. jún. 15. 11:27
30/63 anonim válasza:
21es vagyok. Mindenki véleménye más. Nagyon le van sarkítva az egész téma. De minek sok embernek kapcsolat mikor sértődötten kijelentik h nehogy már kiszolgáljam a férfit!- engem pl nem kell kiszolgálni és a házimunkát is megosztjuk de mégis kicsit rosszul esett mikor bnőm kijelentette ő nem fog kiszolgálni; pedig nem azt látta h ki kellett volna bármikor is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!