Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire szolgáljátok ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szolgáljátok ki a párotokat a közös élet során? Hol az arany középút? Bőv. lent. 25/L

Figyelt kérdés
Összeköltözést tervezgetünk a párommal, viszont az együttélés kapcsán kicsit tartok attól, hogy majd elvárja, hogy én is kiszolgáljam, mint otthon az édesanyja a családot. Az anyósomat előszeretettel ugráltatja a férje, vagyis a párom apja. Konkrétan ilyeneket, hogy keresse meg a zokniját amit felvesz, hozzon neki innivalót az étel mellé, ha mondjuk elmarad az evőeszköz a terítés mellől, akkor hangosan kiabál, hogy hozza neki, csupa olyan dolog, amit nem tudna oldani, de fel nem állna magától. Amúgy nagyon dolgos, kedves, értelmes férfi, viszont ilyen téren nagyon el van kényeztetve. A fiai is ezt látták/szokták meg, bár ők azért jobban kímélik az édesanyjukat. Egyébként a poén, hogy az én családomban is ez volt jellemző, apám elvárta, hogy anyukám kiszolgálja, egy levest képtelen volt magának melegíteni, sőt később tőlünk is elvárta, hogy megebédeltessük. Megfogadtam, hogy én nem fogok így kiszolgálni senkit. Szerintetek ez mennyire helyes hozzáállás? Hol az arany középút?

2020. jún. 14. 11:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

#34, Nem azt mondta, hogy egy szendvicset se csinálná meg, hanem hogy nem fogja körbe ugrálni. Az meg hogy jön ide, hogy akkor a gyerekèt se fogja ellátni? A gyerek az gyerek, ès nem egy meglett felnőtt ember.

2 millákkal meg felesleges dobalózni, mert az átlag ember messze nem visz haza ennyit. Ha meg mègis, akkor ebből bőven futja takarítónő te, meg a többire, ès nem az asszonyból kell cselèdet gyártani mèg a 8-10 órás munkája mellett.

2020. jún. 15. 14:20
 42/63 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod a párom is kevesebbet keres, sokkal, de soha a büdös életbe nem vetettem ezt neki fel. Sőt, összedolgozik velem. Nem rest kávét csinálni reggel, én pedig nem vagyok rest elmenni bevásárolni este. "

Szerintem te èrtettèl fèlre valamit, mert ezt a fajta hozzáállást senki nem kifogásolta. Sőt többen is megjegyeztèk, hogy semmi gond nincs vele, amennyiben oda-vissza működik.

Ès a másik válaszoló sem erre a felállásra gondolt, hanem mikor a fèrfi semmire se hajlandó, minden a nőre hárul.

2020. jún. 15. 14:25
 43/63 anonim ***** válasza:
0%
Futna nekem is takarítónőre, csak azt mondja a párom, h azért ne fizessünk, ami 10 perc, s gyorsabban megvan/jobb minőségben mint egy fizetett szolgáltatás. Jogos. Tudod a házi pörkölt is finomabb, mint a bolti előre elkészített. A gyereket meg ki kell szolgálni, ott meg majd dobálozik ez a nőszemély, h a férfi csinálta, nevelje is fel. Ismerem ezt a fajtát, ütni való az ilyen ember. Egy férfinek is jól esik a törődés. Hozzáteszem fordítva gondolom jogosnak tartod, hogy velencébe vigye a párja nyaralni ha már megteheti, de közben ő azt nézegeti mikor főz a párja, vagy épp mikor fogta meg utoljára a söprűt. Ez gerinctelen féreg viselkedés, borzasztó kettősmérce, mert az ő esetében a férfi alapból szolgáltatásokkal induljon, a nő meg csak elégedettlenséget, meg szándékos rosszat akar. Gyülölöm az ilyen emberreket, ha a férfi csinálja ezt, ha a nő. Ez van.
2020. jún. 15. 14:30
 44/63 anonim ***** válasza:
3%
Ha elovasod amit előbb írtam, akkor én sem azt írtam, hogy cseléd kell. De ha 1 kávé megcsinálásában cselédséget érez, mert hát ő is dolgozik, akkor ott probléma van, de nagyon nagy.
2020. jún. 15. 14:30
 45/63 A kérdező kommentje:
A gyerekeket egyébként ne keverjük már össze a férfiakkal. A gyereket nem kiszolgálni kell, hanem gondoskodni róla, felnevelni. A férfi meg egy felnőtt ember, a kettő nem lehet összehasonlítás alapja. Ha magadat gyerekhez hasonlítgatod, akkor ne haragudj nem tudok mást gondolni, mint, hogy egy gyerek szintjén vagy.
2020. jún. 15. 14:44
 46/63 anonim ***** válasza:
0%
Látom kár ide irogatnom, mert maga a kérdező is egy olvasni nem tudó értelmetlen ember. Keresed h hol tudsz a másikba belekötni, de egy értelmes mondatod nem volt még idekommentelve. Látod te mit írnak ide? Tudsz olvasni? Teljesen jogos, hogy a nő szrt nem tesz a hapsiért, mert onnantól "csicska" lesz, de fordítva meg miaz h nem önként dalolva? Gondoskodás nem egyenlő kiszolgálás. Ha nektek ettől jobb, csináljátok. Részemről én befejeztem, ezért nem lesz mondom semmitek, mert lehet életkor szerint 20-30évesek vagytok, de agyilag egy 12 éves kisgyerek, aki próbálja lehúzni az értelmesebbjét erre a szinre. "Nem takarítom ki a szobámat azért se".
2020. jún. 15. 14:51
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

#43, te beteg vagy. 🙂

A gyereket nem kiszolgálni kell, jesszus, neked milyen a szövegèrtèsed? Mert látszik, hogy alapjelentèsekkel sem vagy tisztában.

Meg ki beszèlt itt egy csèsz kavèról? Nem 1-1 gesztus itt a tèma. Teljesen sikerült kiforgatnod az egèszet.

2020. jún. 15. 14:51
 48/63 anonim ***** válasza:
0%

"A családról való gondoskodás sokkal inkább az, hogy a nő is dolgozik és karriert épít."

Ki fogja felnevelni? Még mindig ott a kérdés, de válasz nincs rá, csak h "te ilyen olyan szemét ember vagy".

2020. jún. 15. 14:54
 49/63 anonim ***** válasza:
100%

"Ki fogja felnevelni? "

Ez egy èrtelmetlen kèrdès. Mègis ki nevelnè fel? A szülei. Munka mellett, igen.

2020. jún. 15. 15:04
 50/63 anonim ***** válasza:
0%
Aha, az az ember fog a gyereknek boltba mászkálni bevásárolni meg kaját csinálni, aki 1 kávét nem hajlandó a saját párjának? Magyarázd ezt meg annak akinek akarod. Tudod mi lenne ebből? Apjuk, te csináltad, te is neveld fel. Ismerem a fajtát.
2020. jún. 15. 15:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!