Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok arról, ha a barátnőtök szeretne fizetni / nem várja el, hogy mindent megvegyetek neki vagy hogy meghívjátok?
A párommal (21F) már két éve vagyunk együtt, szeretjük egymást. Nekem ő az első, neki már volt több barátnője előttem. Én sosem szerettem magam meghívatni, törekedtem arra, hogy mindig kifizessem a rám eső részt (nem azért, mert milyen önálló vagy független vagyok, egyszerűen így neveltek, ezt tartom helyénvalónak).
Nos amióta van barátom, volt, hogy ez szült vitát közöttünk. Ő szeretné, ha kérnék dolgokat, nekem viszont nincs szükségem ilyesmire, hiszen számomra nem fontos a pénz, sem az anyagi javak, sem az, hogy mindenem meglegyen. Persze, ha elhív pl. étterembe, nem hozom őt kellemetlen helyzetbe, hagyom, hogy fizessen, viszont sérelmezi, hogy soha nem kérek semmit. Neki ez "rosszul esik".
Én azt tudom, hogy bármit megvenne, megcsinálna a kedvemért, nagyon szeret és fontos vagyok neki (ezt mind igyekszem viszonozni is), de képtelen vagyok megváltozni... Az igazat megvallva nem is akarok, mivel számomra ezek a dolgok nem fontosak.
Fiúk, férfiak : mit gondoltok, helyes hozzáállással rendelkezem vagy ez a nagy többségnek valóban fejtörést okoz? Hogyan köthetnék kompromisszumot a párommal? Mi az arany középút?
Köszönöm a válaszokat, 19/L
Maximálisn helyénvaló gondolkozás !
És ez egy nagyon szép hozzáállás csak vannak olyan fiúk akiket ez zavar.
idióta a pasid. nem elég férfi ezért a pénzével akar megvenni
30+
pedig de.
ha ennyire fontos ez neki,akkor lekenyerezés,ami után "illik" hálásnak lenni,vagyis nyeri a helyzetet,mert felállította és betartatja a 'szabályokat".
engem már csomó nő hívott meg moziba,kajálni stb,és nem volt kellemetlen,nem is értem miért lenne az.
amikor legközelebb ilyen van,mutasd neki ezt-
http://www.youtube.com/watch?v=mi6tQthPDWc
és mond neki-lazulj már be haver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!