Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Hulyitenetek egy csajt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Hulyitenetek egy csajt, azzal, hogy azt mondjatok neki, hogy szep, kulonleges, jol nez ki, bamuljatok, meghivjatok uditore, ha nem gondolnatok igy?

Figyelt kérdés
(minden valaszadot felpontozok)
2011. júl. 5. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ha nem gondolnám úgy, akkor nem.
2011. júl. 5. 21:29
 2/12 anonim válasza:

HA LÁNY VAGY: Simán előfordulhat

HA FIÚ: Hülyítsed csak

2011. júl. 5. 21:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Azert kerdezem, mert van egy srac, aki udvarolgat nekem honapok ota, mikor meglat, bamul engem, azt mondja, kulonleges vagyok,meg burkoltan azt mondja, hogy szep is; es nem tudom, hogy ez igy hiheto, nem tul nyalas?
2011. júl. 5. 21:31
 4/12 anonim válasza:
Hihető, de attól még nem biztos, hogy igaz. De miért nem ismered meg jobban?:) Fiatalka vagy?
2011. júl. 5. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Nincs hol.... 12 evvel idosebb, mint en; szinte egesz nap dolgozik es intezi a ceg dolgait... 2szer jott oda hozzam, mindket alkalommal bulib voltunk es ott volt velem meg 1 srac, aki nagyon jo ismerose ennek a fiunak... Majd mikor bokolgatott ugy tettem, mintha nem hinnem el, majd odault mellem es elkezdett olelgetni, en pedig mindig eltoltam magamtol... Amikor tobben vagyunk, soha nem szol hozzam, csak bamul, de amikor igy harmasba, csak akkor bokolgat...
2011. júl. 5. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
simán, tudod ez nem arról szól, hogy ki hogy néz ki, meg minden nő pont csak annyira különleges mint a többi. ez azt jelenti, h szívesen meghúznám
2011. júl. 5. 21:55
 7/12 A kérdező kommentje:

De mi ertelme van annak, hogy itt bolonditson, tobb honapon keresztul; ugyis tudja, hogy nem fekszek le mindenkivel; hiaba mond akarmit... Ezzel csak azt eri el, hogy alighogy megismert veheti ugy, hogy nem ismerjuk egymast....

Semmi esetre se tetszhetek neki? Semmit nem is erez/-het?

2011. júl. 5. 22:15
 8/12 anonim válasza:

Szia!

Igaz, én lány vagyok, de gondoltam megosztom veled a történetem.

Kb. négy hónapja én is beszélgetni kezdtem, egy nálam tíz évvel idősebb pasival. Mikor kettesben voltunk bókolt, le akart smárolni, ölelgetett, de amikor társaságban voltunk csak nézett pl. a parkban, de éppcsak, hogy köszönt. Nem tom, te hány éves vagy, de én 14 ő meg 24... sajnos, rá kellett jönnöm, h a pasi csak meg akar dugni, de társaságban már szégyellné, h egy "kislánnyal" legyen. Mikor erre többen ráviláítottak, majd meg haltam, és tiltakoztam, hogy ő nem lehet ilyen. Jópár hétig játszottuk ezt a macska-egér játékot, de amikor beszéltünk minden nap összvesztünk, majd kibékültünk, összvesztünk, kibékültünk és így tovább. 9 napig nagyon szenvedtem, hisz én elkezdtem járni egy fiúval, ő meg nem írt többet. Aztán, úgy volt külön válunk a pasimmal, és ő ( a tíz évvel idősebb ) rámírt. Aztán, ahogy kibékültünk a pasimmal újra nem jelenkezett. Aztán, egy hónapig nem s beszéltem vele, és szép lassan elfelejtettem. A vele való " kapcsolatban" rájöttem, hogy az egy szánalmas, beképzelt ember.. és igen, megbántam, h egyáltalán szóba álltam vele. Mert csak ki akart használni, és hálás vagyok a barátaimnak,amiért nemengedték, hogy hülyeséget csináljak. Tehát, de nagyközönség előtt nem vállalfel, akkor hidd el semmi értelme.

Remélem segítettem. 14/L

2011. júl. 5. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
mi értelme van? az hogy lehet beadod a derekad. az hogy itt kérdezősködsz róla, meg gondolkodsz, ebőbl látszik, hogy igenis foglalkoztat. egyszer majd meghív egy "üdítőre", ami véletlenül alkoholtartalmú lesz, és elkap
2011. júl. 5. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:
miért ne tetszhetnél neki? különben nem akarna meghúzni
2011. júl. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!