Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen hatást váltottam ki? Ti mit gondolnátok a helyében?
Ma, szünetben nagyon csúnyán összevesztem az egyik legjobb barátommal. Nagyon váratlanul ért a veszelkedés, úgyhogy futólépésben mentem a mosdó felé, hogy nehogy mások előtt kitörjön belőlem a zokogás. Aztán sikerült majdnem nekimennem, a fiúnak, aki szeptember óta tetszik. Köszönőviszonyban vagyunk, (mindössze egyszer volt egy rövidebb beszélgetésünk év elején) ő nem tudja, hogy tetszik nekem. Megállított és megkérdezte mi a baj. Minden erőmet bevetettem, hogy ne bőgjem el magam de nem ment....Ő viszont nagyon jól kezelte a helyzetet, megölelt, amitől olyan boldog lettem, hogy még a nagy elkeseredésemet is elfelejtettem egy pillanatra. Aztán kihúzta belőlem mi a baj. Elmondtam mennyire belegázolt az önbizalmamba az illető. Erre ő biztosított arról, hogy semmi baj a külsőmmel, ami szintén nagyon jól esett. aztán becsengettek.
Elmeséltem a bátyámnak. Eddig a pillanatig azt hittem teljesen rendben van, ami történt, de a tesóm szerint nem feltétlenül jó dolog, ha az első komolyabb beszélgetésünk a kiszemelt, alig ismert fiúval zokogásból és az önbizalomhiányom ecsetelgetéséből áll. Szerintetek?
(17/L)
szerintem is jól kezelte a helyzetet és azért be is vallotta, h tetszel neki. Ez jó kezdés.
Menni fog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!