Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfi tartsa el a nőt? Ti a nőknek megvesztek mindent meghivjatok mindenhova ti fizettek? Miert varjak ezt el a nők?
Még ha el is várná a nők X%-a, hogy tartsa el a férfi, a mai gazdasági helyzetben csak a legtehetősebbek engedhetik meg maguknak, hogy a nő otthon maradjon és a férfi eltartsa. Úgyhogy erre nem lehet alapozni szerintem.
A legtöbb esetben mindkét fél dolgozik, mindkettő hozzájárul a kasszához többel-kevesebbel.
Ha egy kapcsolatban már közös kassza van, nincs enyém-övé, én vettem-ő vette.
Egyébiránt manapság kevés nő várná el azt, hogy fizessenek neki bármit is. A kedvesség persze fontos, hogy néha meglepjük a másikat egy-egy éttermi meghívással, egy kis csokival vagy bármivel, de mindez oda-vissza alapon.
Alexandra jól leírta, én nem ismétlem. :)
Szerintem a mai nők szeretik az önállóságot, szeretik, ha nincsenek másra rászorulva. Egyre inkább ez van, bár sajnos sok helyzetben a nő kényszerből szorul rá a párja fizetésére (munkanélküliség, kisgyerek mellett) elég gyakori. A nőt is zavarja, de talán annyira képes egy férfi, hogy nem rója ezeket fel a nőnek ilyen helyzetben.
A gazdagok megtehetik, hogy a nő ne dolgozzon, de sok gazdag pasas sóher, a másik meg az, hogy sok esetben a nő is valami jó zsíros állásban van. tehát alapból gazdag gazdagot választ.
Sok nő még maradi gondolkodású.A modern gondolkodásúak fele-fele fizetik amikor elmennek moziba vagy étterembe.
Hogy miért várják el?Mert nem tudják az egyenjogúságot.Oké ha elvárja a nő akkor a férfi is elvárhatja hogy a nő kiszolgálja őt otthon meg a feladata a gyereknevelés , takarítás , főzés , mosás.A férfi parancsol.Azok a nők akik eltartottak akarnak lenni ilyen férfi kellene.Vagy ha egyes nők elvárják akkor a férfiak is elvárják amit fentebb leírtam?
5. válaszoló.
Ha közös kasszán vannak, mi értelme, hogy fele-fele arányban fizetnek?
Nem!
ÉS ne a férfi tartsa el.
Nem egy háziasszony kell aki csak takarít költi a pénzem, és vásárol!
ez olyan mintha egy k*rvát tartanék otthon csak sokkal több pénzbe kerül!
persze vannak ilyen idióta pasik akik örülnek hogy "hállelúja végre találtam valakit" és ezért bármit megtesz-
De alapjáraton idióta az a pasi akinél a nőnek csak otthon kell meresztenie a pics@jat és megtenni mindent a 2 szép szeméért.
Egy nő legyen nő, legyen csinos foglalkozzon magával miegymás, de 2 lábbal is álljon a földön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!