Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a férfi tartsa el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfi tartsa el a nőt? Ti a nőknek megvesztek mindent meghivjatok mindenhova ti fizettek? Miert varjak ezt el a nők?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%

"Sok nő még maradi gondolkodású.A modern gondolkodásúak fele-fele fizetik amikor elmennek moziba vagy étterembe.

Hogy miért várják el?Mert nem tudják az egyenjogúságot"

Baromság, amikor a jogaikról van szó, akkor tudják, amikor a kötelezettségeikről, akkor meg hirtelen konzervatívok lesznek.

2012. máj. 31. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"De alapjáraton idióta az a pasi akinél a nőnek csak otthon kell meresztenie a pics@jat és megtenni mindent a 2 szép szeméért."

Egyetértek, hozzátenném azt, hogy ha a nő nem dolgozik, a férfi meg igen, a nőnek rengeteg felesleges ideje és energiája marad, és arra a következtetésre jut, hogy a pasi nem foglalkozik vele eleget, vagy nem annyit, amennyit ő megérdemelne, a többit meg tudjátok, mi jön ilyenkor.

2012. máj. 31. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
én ezt nagyon egyszerűen el szoktam rendezni. jo fizetek én de akkor elvárom h ami viszont nem kerül pénzbe azt ő csinálja. persze elhivom vacsira meg mozi meg biliárd és fizetek is szívesen akkor viszont takaritson főzzön mosogasson. bár alapvetően egy normális kapcsolatban mindkét felet zavarja ha a másik tartja el. elgalábbis eddig a kapcsolataim jelentős részében (mindig én kerestem jobban) a csajt jobban zavarta ha tartozott nekem. mert ha egyszerre kellett nagy összeg szívesen segítettem és nemis igazán foglalkoztatott mikor adja meg. ők viszont folyton kérdezgették h nemkell e meg nembaj e ha részletbe adja meg.
2012. máj. 31. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon kellemetlen lenne, ha anyagilag, vagy bárhogy függnék valakitől. Egyáltalán nem várják el. Nem mindenki! Utálom már az ilyen hülye általánosításokat!!!
2012. jún. 24. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!