"A nőknek olyan férfi kel, akire felnézhetnek. " Lányok! Ti miért "néztek fel" a barátotokra?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérek. Csak kíváncsi vagyok.2010. máj. 11. 17:46
1/21 A kérdező kommentje:
*kell
2010. máj. 11. 17:47
3/21 A kérdező kommentje:
Tényleg? Na hát erre nem is gondoltam. -_-"
2010. máj. 11. 17:49
4/21 anonim válasza:
Én azért, mert nagyon okos srác és sok mindenhez ért. Őt tényleg tisztelni kell, mert borzasztóan tud szeretni és imádom őt. : )
5/21 anonim válasza:
Mert értelmes, intelligens, védelmező, odaadó...
6/21 anonim válasza:
Azért tisztelem, mert
- ő is tisztel engem
- odafigyel rám és megérti, ha valami bajom van
- mindent megtesz, hogy boldog legyek és igyekszik (persze velem együtt) megalapozni a közös jövőnket
- nagyon jó abban amit csinál, nagyon ért a webprogramozáshoz. én ezt sosem tudnám elsajátítani
7/21 anonim válasza:
Én lenézem, mert egy hülye p*cs xD, de ettől függetlenül nagyon szeretem :)
8/21 anonim válasza:
Szerintem ez hulyeseg.Nem csak a noknek kell felnezniuk a parjukra.Es sokszor nem is "fel nezes" hanem csak siman tisztelet ez. Azt meg mindenkinek kell, mert anelkul nem igazan mukodnek a kapcsolatok.
9/21 anonim válasza:
Nekem inkább olyan kell aki felnéz rám... szerintem az sokkal jobb. Lehet ezért is szeretem az alacsony pasikat:DD
10/21 anonim válasza:
szerintem az alapvető az, hogy a tisztelet legyen kölcsönös. legyen elismert és sikeres abban, amit csinál.
érezzem, hogy szeret és mellette biztonságban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!