Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire szolgáljátok ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szolgáljátok ki a párotokat a közös élet során? Hol az arany középút? Bőv. lent. 25/L

Figyelt kérdés
Összeköltözést tervezgetünk a párommal, viszont az együttélés kapcsán kicsit tartok attól, hogy majd elvárja, hogy én is kiszolgáljam, mint otthon az édesanyja a családot. Az anyósomat előszeretettel ugráltatja a férje, vagyis a párom apja. Konkrétan ilyeneket, hogy keresse meg a zokniját amit felvesz, hozzon neki innivalót az étel mellé, ha mondjuk elmarad az evőeszköz a terítés mellől, akkor hangosan kiabál, hogy hozza neki, csupa olyan dolog, amit nem tudna oldani, de fel nem állna magától. Amúgy nagyon dolgos, kedves, értelmes férfi, viszont ilyen téren nagyon el van kényeztetve. A fiai is ezt látták/szokták meg, bár ők azért jobban kímélik az édesanyjukat. Egyébként a poén, hogy az én családomban is ez volt jellemző, apám elvárta, hogy anyukám kiszolgálja, egy levest képtelen volt magának melegíteni, sőt később tőlünk is elvárta, hogy megebédeltessük. Megfogadtam, hogy én nem fogok így kiszolgálni senkit. Szerintetek ez mennyire helyes hozzáállás? Hol az arany középút?

2020. jún. 14. 11:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem várod el és sose kellett kiszolgálni, akkor miért esik rosszul? Ha rosszul esik, mégis elvárnád, hogy kiszolgáljon...
2020. jún. 15. 12:17
 32/63 anonim ***** válasza:
95%

Akartad volna te, hogy becsicskuljon neked, azért esett rosszul.

Nem hiszem el, hogy egy farok a lábad között ennyire visszatart a tiszta gondolkodásban

2020. jún. 15. 12:39
 33/63 A kérdező kommentje:
Mindenesetre remekül hoztad azt a jövőképet amitől én is tartok. A "nem várom el, de rosszul esik" megfogalmazással.
2020. jún. 15. 13:03
 34/63 anonim ***** válasza:
0%

"Komolyan kész vicc, szóval ha dolgozok 12 órát naponta, de kevesebbet keresek"

Akkor te fogod felépíteni a családi házat, vagy te fogod megvenni a közös lakást a kevesebb bevételedből én meg körbeugrállak. Jó lesz? Vagy te csak főzni se, takarítani se semmit se akarsz mert "te" dolgozol? De a férfi legyen férfi, vegye meg, oldja meg, adja oda, te meg szrt nem csinálsz egy kapcsolatban. Mi lesz a gyerekeddel te istenverte? Nagyon vigyázni kell a némberekkel, mert munkahelyeken is ugyanígy viselkednek. Fúrnak, hazudoznak a jobb pozíció érdekében, és képesek bárkit és bármit tönkretenni csak h neki ne kelljen vagy ő "ne tűnjön" kevesebbnek. Elárulom drága hölgyeim, ezért nincs semmitek, és soha a büdös életbe nem is lesz, mert olyan szinten vagytok újjal mutogatók és felelősséghárító önző emberek, h ennél nárcisztikusabb állatokat férfiben nagyítóval kellene keresni. Ki az isten fogja akkor kifizetni az új lakást? Te? Ki fogja tartani a hátát egy hitelnél? Te a kevesebbre? Hülyének néznének a bankba. Arról én meg nem tehetek, hogy holmi hr-es meg mittom én milyen diplomákkal ti professzionális programozó fizetést akartok. Gyere programozni, js, java, android, objective c, bármi jöhet, garantáltan adok neked 800k-s netto fizut ha értelmes ember vagy és vágod legalább alapszinten a logikát. De gyanítom, csak a pofa nagy, tudás semmi, pontosan ugyanúgy mint az önző önimádó megjegyzésekben.

2020. jún. 15. 13:12
 35/63 anonim ***** válasza:
74%
Egy dologra azért kíváncsi lennék. Mit teszel te bele a kapcsolatba, ha már törődést nem akarsz és pénzt se? Nagyon kíváncsi vagyok, akkor mit tudsz.
2020. jún. 15. 13:14
 36/63 anonim ***** válasza:
91%

"Egy dologra azért kíváncsi lennék. Mit teszel te bele a kapcsolatba, ha már törődést nem akarsz és pénzt se? Nagyon kíváncsi vagyok, akkor mit tudsz."

Ki mondta, hogy pènzt nem tud beleadni?

A törődès pedig nem egyenlő a kiszolgálással.

2020. jún. 15. 13:52
 37/63 anonim ***** válasza:
3%

Azért dolgozunk, h legyen pénzünk. Ezért dolgozunk egyre többet, hogy egyre több pénzünk legyen. Ő azt magyarázta, hogy akkor se fog 1 szendvicset sem megcsinálni a másiknak, mert ő nem szolgál ki senkit. Ebből az következik, hogy a gyerekét sem fogja "kiszolgálni". Ő a kedvességet nevezi kiszolgálásnak, mert minden amit "ingyen" ad a másiknak, azt kamatostul követelné vissza. Arról nem beszélve, hogy a inkább lemond sok közös pénzről, csak h neki "ne kelljen kiszolgálni", majd utána kaffog h miaz h nem férfi a férfi.

2millából 150 törlesztő semmi, inkább kifizet 300ból 150törlesztőt és 1millát meg kivág az ablakon h otthon apuka majd neveli a gyereket mert ő lusta, vagy kisebbségi komplexusos barom? Ez normális?

Ezért mondom ezekkel a beteg emberekkel nem lehet 1 csapadban játszani, mert olyan szintű kisebbségi komplexusa van, hogy önzetlenül 1 kávét sem képes megcsinálni a másiknak, az meg nem érdekli h kevesebb lesz a bevétel, tehát neki is kevesebb jut, le kell mondani dolgokról, stb.. az a lényeg neki nőljön, mert ő nem csapatjátékos. Beteg az ilyen, és isten mentse azt az embert aki egy ilyennel egy csapatba/kapcsolatba kerül.

2020. jún. 15. 14:00
 38/63 anonim ***** válasza:
95%

#34 Jólvan, te vagy az Isten, vettük.

Aki nem programozó, az hülye. Aki ugyanannyi munkaidő alatt kevesebbet keres, az nem is dolgozik. Aki "nem dolgozik", az köteles körbeugrálni a másikat.

Akinél több pénz van, az a seggét is kitöröltetheti a másikkal, mert a másik egy ócska szar.

Felfogtuk.

Megyek, keresek egy nálam alacsonyabb keresetű hapsit, és lenyalatom vele a cipőtalpamat. Aztán ráparancsolok, hogy húzzon fel nekem friss ágyneműt, és süssön nekem muffint, hozza be pöttyös tányéron, egy csésze kávéval, ha kész van.

2020. jún. 15. 14:11
 39/63 anonim ***** válasza:
0%

"Akinél több pénz van, az a seggét is kitöröltetheti a másikkal, mert a másik egy ócska szar."

Ezt én nem mondtam. Innen indul a probléma, olyat látsz bele, amit nem is mondok, és erre reagálsz. Ez a kisebbségi komplexus alapja, vállaljam olyanért a felelősséget amit nem tettem mert különben... Tudod a párom is kevesebbet keres, sokkal, de soha a büdös életbe nem vetettem ezt neki fel. Sőt, összedolgozik velem. Nem rest kávét csinálni reggel, én pedig nem vagyok rest elmenni bevásárolni este. Tudod ez egy csapat. Őt nem érdekli h 2 deci tejjel kérem, enmgem meg nem h mennyi a végszámla. De ő is tankol a kocsiba, vagy bevásárol, de én is csinálok kávét ha kell. Te nyilatkoztad, hogy miaz h te kiszolgálsz mást, mert te így úgy amúgy. Elárulom, nem is kell, de ha nem vagy képes csapatban játszani, egyedül fogsz megcsömörödni a beteges félelmeid miatt, hogy te leszel a "csicska".

2020. jún. 15. 14:16
 40/63 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra is kíváncsi vagyok, a gyerekednek ki lesz az anyja? Ki fogja felnevelni? Apa? Meg apa keresse a pénzt is? Vagy egyszer te szoptatod, egyszer ő? Vagy mégis h képzeled te az életet? Mert betegesen félsz h te "csicska" leszel azt látom, s tényleg sajnálom azt az embert akire rávered majd h anyja helyett anyja legyen neki. Nem fog tudni az lenni, te meg nem vagy női lélek. Egy nő nem ilyen, ez egy beteges kisgyerek sikitozása, hogy "csúfolnak a fiúk".
2020. jún. 15. 14:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!