Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szolgáljátok ki a párotokat a közös élet során? Hol az arany középút? Bőv. lent. 25/L
Akartad volna te, hogy becsicskuljon neked, azért esett rosszul.
Nem hiszem el, hogy egy farok a lábad között ennyire visszatart a tiszta gondolkodásban
"Komolyan kész vicc, szóval ha dolgozok 12 órát naponta, de kevesebbet keresek"
Akkor te fogod felépíteni a családi házat, vagy te fogod megvenni a közös lakást a kevesebb bevételedből én meg körbeugrállak. Jó lesz? Vagy te csak főzni se, takarítani se semmit se akarsz mert "te" dolgozol? De a férfi legyen férfi, vegye meg, oldja meg, adja oda, te meg szrt nem csinálsz egy kapcsolatban. Mi lesz a gyerekeddel te istenverte? Nagyon vigyázni kell a némberekkel, mert munkahelyeken is ugyanígy viselkednek. Fúrnak, hazudoznak a jobb pozíció érdekében, és képesek bárkit és bármit tönkretenni csak h neki ne kelljen vagy ő "ne tűnjön" kevesebbnek. Elárulom drága hölgyeim, ezért nincs semmitek, és soha a büdös életbe nem is lesz, mert olyan szinten vagytok újjal mutogatók és felelősséghárító önző emberek, h ennél nárcisztikusabb állatokat férfiben nagyítóval kellene keresni. Ki az isten fogja akkor kifizetni az új lakást? Te? Ki fogja tartani a hátát egy hitelnél? Te a kevesebbre? Hülyének néznének a bankba. Arról én meg nem tehetek, hogy holmi hr-es meg mittom én milyen diplomákkal ti professzionális programozó fizetést akartok. Gyere programozni, js, java, android, objective c, bármi jöhet, garantáltan adok neked 800k-s netto fizut ha értelmes ember vagy és vágod legalább alapszinten a logikát. De gyanítom, csak a pofa nagy, tudás semmi, pontosan ugyanúgy mint az önző önimádó megjegyzésekben.
"Egy dologra azért kíváncsi lennék. Mit teszel te bele a kapcsolatba, ha már törődést nem akarsz és pénzt se? Nagyon kíváncsi vagyok, akkor mit tudsz."
Ki mondta, hogy pènzt nem tud beleadni?
A törődès pedig nem egyenlő a kiszolgálással.
Azért dolgozunk, h legyen pénzünk. Ezért dolgozunk egyre többet, hogy egyre több pénzünk legyen. Ő azt magyarázta, hogy akkor se fog 1 szendvicset sem megcsinálni a másiknak, mert ő nem szolgál ki senkit. Ebből az következik, hogy a gyerekét sem fogja "kiszolgálni". Ő a kedvességet nevezi kiszolgálásnak, mert minden amit "ingyen" ad a másiknak, azt kamatostul követelné vissza. Arról nem beszélve, hogy a inkább lemond sok közös pénzről, csak h neki "ne kelljen kiszolgálni", majd utána kaffog h miaz h nem férfi a férfi.
2millából 150 törlesztő semmi, inkább kifizet 300ból 150törlesztőt és 1millát meg kivág az ablakon h otthon apuka majd neveli a gyereket mert ő lusta, vagy kisebbségi komplexusos barom? Ez normális?
Ezért mondom ezekkel a beteg emberekkel nem lehet 1 csapadban játszani, mert olyan szintű kisebbségi komplexusa van, hogy önzetlenül 1 kávét sem képes megcsinálni a másiknak, az meg nem érdekli h kevesebb lesz a bevétel, tehát neki is kevesebb jut, le kell mondani dolgokról, stb.. az a lényeg neki nőljön, mert ő nem csapatjátékos. Beteg az ilyen, és isten mentse azt az embert aki egy ilyennel egy csapatba/kapcsolatba kerül.
#34 Jólvan, te vagy az Isten, vettük.
Aki nem programozó, az hülye. Aki ugyanannyi munkaidő alatt kevesebbet keres, az nem is dolgozik. Aki "nem dolgozik", az köteles körbeugrálni a másikat.
Akinél több pénz van, az a seggét is kitöröltetheti a másikkal, mert a másik egy ócska szar.
Felfogtuk.
Megyek, keresek egy nálam alacsonyabb keresetű hapsit, és lenyalatom vele a cipőtalpamat. Aztán ráparancsolok, hogy húzzon fel nekem friss ágyneműt, és süssön nekem muffint, hozza be pöttyös tányéron, egy csésze kávéval, ha kész van.
"Akinél több pénz van, az a seggét is kitöröltetheti a másikkal, mert a másik egy ócska szar."
Ezt én nem mondtam. Innen indul a probléma, olyat látsz bele, amit nem is mondok, és erre reagálsz. Ez a kisebbségi komplexus alapja, vállaljam olyanért a felelősséget amit nem tettem mert különben... Tudod a párom is kevesebbet keres, sokkal, de soha a büdös életbe nem vetettem ezt neki fel. Sőt, összedolgozik velem. Nem rest kávét csinálni reggel, én pedig nem vagyok rest elmenni bevásárolni este. Tudod ez egy csapat. Őt nem érdekli h 2 deci tejjel kérem, enmgem meg nem h mennyi a végszámla. De ő is tankol a kocsiba, vagy bevásárol, de én is csinálok kávét ha kell. Te nyilatkoztad, hogy miaz h te kiszolgálsz mást, mert te így úgy amúgy. Elárulom, nem is kell, de ha nem vagy képes csapatban játszani, egyedül fogsz megcsömörödni a beteges félelmeid miatt, hogy te leszel a "csicska".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!