Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a középút? Nagyon eltérőek az igényeink, hogy egyezzünk meg?
A párom dolgozik, én tanulok. Ő a munka után fáradt, csak leülne és pihenne, én meg mivel egész nap ültem, csinálnék valami programot. Ő legszívesebben csak összebújna velem és más nem is kell neki a boldogsághoz, én meg nem bírom ezt, nem bírom ha folyton ölelgetve vagyok, kell a szabadság.
Nem tudtuk megbeszélni, sehogy sem jutunk kompromisszumos megoldásra.
Dolgozz te is!
Jót tenne a kapcsolatotoknak és a nemzetgazdaságnak!
Talan az az oka az egesznek, hogy te meg gyerek vagy, o meg dolgozo felnott. Neked a bulika kene, partizni akarsz, o meg csaladi eletet akar. Te nem vagy hajlando megerteni, hogy o faradt a munkatol, o meg azt nem erti te hogy tudsz ilyen onzo lenni.
Vagy megvarod a hetveget es akkor buliztok, vagy felnosz, vagy keresel magadhoz korban/mentalitasban jobban illo partnert.
Ha valaki tanul, miért gondolja azt mindenki, hogy nála a program kifullad a bulikban?
Én nem bulizni akarok, hanem kikapcsolódni, lehet azt máshogy is, beülni valahova, mozi, színház, kiállítás... Kettőnk közül ő a bulizós.
Nekem csak diákmunkám van, nem rendes állásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!