Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit csinálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha a párotok covid-kontakttá válna?

Figyelt kérdés

Munkája révén került közvetlen kapcsolatba fertőzöttel. Ha igazolódik, holnaptól hatósági karantènba kerülünk.

Ti elkülönülnétek házon belül? Mennyire?

Van egy egyéves gyerekünk és első trimeszteri várandós vagyok (de így az UH is el fog maradni).

Vagy így is úgy is elkapjuk egymástól?

2020. ápr. 18. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 A kérdező kommentje:

Az volt a kérdésem, ki hogyan oldotta meg a házon belüli elkülönítést.

Gyeden vagyok, kijárási korlátozás van, a gyakori a leggyakoribb kontaktom, ráadásul névtelen.

A kérdés, amit feltettem, nem igényelt szaktudást, bolti dolgozó családja, barki is lehet benne tapasztalt, és nem számítottam rá, hogy a fél életemet számon kérik és elátkoznak.

2020. ápr. 20. 10:17
 62/79 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az jutott eszembe, hogy milyen egészségügyi dolgozó az aki itt kérdez arc nélkül.:D Jó pocsék lehettél a szakmádba ha itt kell érdeklődnöd.Na de miért is vagy főgonosz?

Egyrészt mert aggodalmad nincs se a testedbe növekvő élet miatt(mert ugye ahogy fogalmaztál max ELPUSZTUL???Hozzáteszem felénk a kutya,macska meg ilyesfajta kisállatok pusztulnak el, tervezett babával meg elvetélünk vagy elveszítjük,meghal stb..stb.)De semmi felelősségtudatod nincs az 1 éves gyerek iránt sem.Majd rajtatok keresztül megy.Ha nem meg max elpusztultok gondolom:D

Másrészt mást se csinálsz csak a saját véleményed puffogtatod.Kérdeztél, mások leírták ők hogy csinálnák ,te pedig csak ellenérvelsz.

A kérdésed nem kérdés, maximum szeretted volna széles körben elhinteni, TE hogy látod a helyzetet és ez csak itt és ilyen formában ment.Trollkodsz.A szóhasználataid miatt nem gondolom ,hogy anya volnál, azt sem hogy eü dolgozó, de ha mégis kérlek ne menj vissza a szakmádba, nincs szükség embertelen,érzéketlen emberekbe ezen a területen.

Külön felháborítónak tartom, hogy ez a láthatóan kitalált történet és a válaszaidból egyértelműen olvasható provokációk ellenére még fent van a kérdés.De hát ez az oldal színvonala.

Készülj inkább az érettségire, nehogy megbukj bioszból vagy kémiából vagy valami más tantárgyból.

2020. ápr. 20. 10:29
 63/79 A kérdező kommentje:
A válaszod alapján nem vagy túl jó emberismerő.
2020. ápr. 20. 10:35
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ahogy te nem vagy eü dolgozó, mert azoknak nem egy anonim oldal volna a mérvadó, hanem a szakmabeliek tanácsai, előbb hívnának fel kollégát,orvos ismerőst minthogy a takarítónő Julcsika vagy épp a csőszerelő Pisti véleményére hagyatkozva döntsenek ilyen fontos(mások számára legalábbis fontos volna)kérdésekben.

Na de sebaj ennél rosszabb emberismeretem soha ne legyen:D

2020. ápr. 20. 10:42
 65/79 A kérdező kommentje:

Pedig látod, pont azért érdemes megkérdezni a nem szakmabeliek véleményét, mert sok mindent másként látnak, óvatosabbak, más szemszögből nézik a dolgokat.

Aki minden nap ebben van, az egy kicsit úgy van vele, hogy úgysem tud mit tenni, majd átmegy rajta a vírus, és reménykedik, hogy nem ő vagy a családja lesz a kis valószínűség; illetve eddig is mindig volt ilyen-olyan fertőzés, eddig is mindig volt veszély, agresszív hozzátartozó, bármi, csak most épp ez van.

Ha az eü-ben, szociális szférában olyan alaposak lennének, hogy fertőződött volna meg ennyi ember az idősek otthonában? Akkor mért nem szólnak az ellátóknak a gyanú felmerülésekor, és mért csak véletlenül tudjuk meg, ismerőstől?

A saját kollégáimat, akik helyettem dolgoznak, hogy állnék le hétvégén este hívogatni és a személyes gondjaimmal traktálni? És szerinted mit fog mondani? Kinevet, mert ők is naponta látnak covid gyanús betegeket.

Ráadásul nem jelentettem be egyáltalán még, hogy terhes vagyok.

Eddig is rengeteg jó tanácsot pl a kerületi anyuka oldalról szereztem.

2020. ápr. 20. 10:57
 66/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyéves mellett annyira nem kell bejelenteni, hogy terhes vagy... Férjed nem itthon dolgozik, ez kiderült abból, hogy nincs itthon, gondolom, az egyéves nem bölcsiben van... úgyhogy ki is dolgozik helyetted???
2020. ápr. 20. 11:07
 67/79 anonim ***** válasza:
75%

bár most gyeden vagyok

A saját kollégáimat, akik helyettem dolgoznak

Erről beszélek, ki dolgozik helyetted? Senki...

2020. ápr. 20. 11:09
 68/79 A kérdező kommentje:
Aki a kismamák meg a gyerekek nevelgetésw miatt otthonülő anyukák helyett ügyel kétszer annyit, mint egyébként, és viszi vásárra a bőrét, az szabad idejében nem ezeket az anyukákat fogja telefonos tanácsadásban részesíteni, és ez teljesen érthető.
2020. ápr. 20. 11:22
 69/79 A kérdező kommentje:

Meg most érted, mit mondjon a gyereleit egyedül nevelő, idős anyját gondozó ápolónő? Vagy aki 3 gyereket nevel anyaként panelban, akik közül a legkisebb 1 évvel idòsebb, mint az enyém? Vagy az a hàzi gyerekorvos, aki viszi magával a gyerekeit naponta rendelni? Persze az ilyen nem irányítható át direkt covid részlegre, de agyvérzés, szívinfarktus, baleset miatt bekerült, vagy a családorvoshoz más miatt elment beteg is lehet covidos.

Amúgy belátom, hogy nem kellett volna ide feltegyem ezt a kérdést, mert itt néhány emberből tényleg a vakrémület beszél. Megértem, hogy ők mért tartanak engem felelőtlennek, azt is, hogy mért tartanak trollnak, de a kérdésem csak annyi volt, hogy akinèl bármilyen okból otthoni elkülönítés felmerült, az hogy oldotta meg. Pont hogy követtem a tanácsokat, éjjel átrendeztem a házat stb.

Valóban a kérdés szempontjából marginális vagy már eldöntött dolgokat nem fogom azért másként gondolni, mert valaki beletrollkodik (nekem meg ez trollkodás.m ha vki pl megkérdezi, milyenre fesse a haját, és kiosztják, hogy mért kell egyáltalàn hajat festeni).

És nem szarom le se az 1 évest, se a 8 hetes embriót, csak semmi értelmét nem látom ezt bizonygatni, vagy ömlengeni, hogy mennyire nem.

Tényleg valahogy zárjuk ezt le, sajnos én is gyenge vagyok, hogy nem hagytam szó nélkül a vagdalkozást. Kérlek, aki szerint egy állat vagyok, az ne írja le újra, hanek lájkolja azt, aki már leírta, aki szerint hazudok, az jelentse még egyszer a kérdést, és akkor el lehet kerülni, hogy folytatódjon ez a mindenki szàmára pszichésen és időben is terhelő, felesleges vita.

2020. ápr. 20. 12:15
 70/79 anonim ***** válasza:
100%

A kerdes igy szolt: Ti mit csinálnátok, ha a párotok covid-kontakttá válna?

Leirtuk MI mit csinalnank, szerintem ebben semmi vadaskodas nem volt.Te pedig mar eldontotted a kerdes feltevesekor h te hogyan fogod. Szerintem ha nincs velemenycsere, folosleges volt az egesz.

2020. ápr. 20. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!