Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit csinálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha a párotok covid-kontakttá válna?

Figyelt kérdés

Munkája révén került közvetlen kapcsolatba fertőzöttel. Ha igazolódik, holnaptól hatósági karantènba kerülünk.

Ti elkülönülnétek házon belül? Mennyire?

Van egy egyéves gyerekünk és első trimeszteri várandós vagyok (de így az UH is el fog maradni).

Vagy így is úgy is elkapjuk egymástól?

2020. ápr. 18. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

Bakker azért kapjátok be ezt a stílust, komolyan. Ma került kapcsolatba az illetővel és még nincs itthon. Mit nem lehet érteni?

Mi az, hogy az én szintemen? 32 éves vagyok, egészséges, a gyerekem 1 éves, egészséges, a párom 45 éves, többszörös kockázati tényezőkkel.

Kerülhetünk mi is gépre, de irodalmi ritkaság ilyen korú gyereknél.

Milyen embernek kell lenni, hogy ilyenkor a másikba rúgj?

3 kisgyerekes panelban lakó kolléganőm is volt kontakt, gondolhatod, hogy nem költözött el otthonról.

2020. ápr. 18. 19:11
 22/79 anonim ***** válasza:
42%
A te szinted a kicsit köhögünk majd, bakker.
2020. ápr. 18. 19:13
 23/79 anonim ***** válasza:
39%
Amugy: [link]
2020. ápr. 18. 19:17
 24/79 A kérdező kommentje:
Az én korosztályomban ez a legvalószínűbb lehetőség, igen.
2020. ápr. 18. 19:18
 25/79 anonim ***** válasza:
32%
Mert mi a te korosztályod?
2020. ápr. 18. 19:20
 26/79 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos az a baj kérdező, hogy a rákos megbetegedés abszolút nem jellemző fiatalon, ennek ellenére sajnos világszinten számtalan fiatal ember, sajnos kisgyerek is meghal rákban. Szóval ez a nem vagyunk veszélyeztetettek tipikusan, általánosságban, ez valóban igaz, de ettől még honnan tudjuk hogy nem mi leszünk abban a pici százalékban benne, akik nem reagálnak majd rosszul a vírusra és nem fogunk lélegeztető gépre kerülni? Nem tudjuk. És ha megvan a kockázat, ha tudjuk, hogy megvan a kockázat, és ti tudjátok, akkor nem mérlegelnék. Ha megoldható az elkülönítés, akkor megoldanám.
2020. ápr. 18. 19:21
 27/79 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, Előző, vsz ez lesz, de ha ápolni kell a páromat, akkor az felülírja a 0,001 százalékos valószínűséget.

A gépre kerülés egy dolog, ott se mindegy, kit lehet róla leszedni és kit nem, és a vakvèletlennél vannak sokkal nagyobb súlyú tényezők. De nyilván mi is most ezen töprengünk, egyelőre telefonon.

2020. ápr. 18. 19:27
 28/79 anonim ***** válasza:
7%

Mi megbeszéltük,hogy ha a munkahelyén lesz fertőzött,akkor elköltözik az anyjához. Elkülöníteni? Hogyan? Wcre mennie kell,zuhanyozni is... konyha,kaja stb

... biztos megfertőzne. Igen áldozat lenne,de ez van...

2020. ápr. 18. 20:06
 29/79 A kérdező kommentje:
De és az anyja?
2020. ápr. 18. 20:12
 30/79 anonim ***** válasza:
75%
En is varandos vagyok, gyerekek is vannak, ha a helyzetedbe kerulnek, 2 hetre elkoltoznek a gyerekekkel. 43eves a ferjem, ha elkapta, az a ket het alatt kiderulne es akkor kapna kezelest, nem arrol van szo h haldokolna es en meg hagynam, hanem arrol h felesleges kockazatot nem vallalunk. Barta Szilvia elkapta, autoimmun betegsege van, 4-5hetig szenvedett vele, most kezdett el javulni, ezalatt a csaladjan is atment, szinte tunetmentesen, pedig elkulonitettek. Mi van ha a mi csaladunkon nem tunetmentesen menne at? Gyerekek is belehalnak, igaz kevesebben, de megesik. Szoval mivel itt 1 wc van es kozos a furdo, konyha, nem megoldhato. Nem cserben hagynam a ferjem hanem kozosen meghoznank a dontest az egesz csalad erdekeben (beleertve a mehemben a kisbabat+ nekem is van autoimmun betegsegem).
2020. ápr. 18. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!