Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha a párotok covid-kontakttá válna?
Munkája révén került közvetlen kapcsolatba fertőzöttel. Ha igazolódik, holnaptól hatósági karantènba kerülünk.
Ti elkülönülnétek házon belül? Mennyire?
Van egy egyéves gyerekünk és első trimeszteri várandós vagyok (de így az UH is el fog maradni).
Vagy így is úgy is elkapjuk egymástól?
Bakker azért kapjátok be ezt a stílust, komolyan. Ma került kapcsolatba az illetővel és még nincs itthon. Mit nem lehet érteni?
Mi az, hogy az én szintemen? 32 éves vagyok, egészséges, a gyerekem 1 éves, egészséges, a párom 45 éves, többszörös kockázati tényezőkkel.
Kerülhetünk mi is gépre, de irodalmi ritkaság ilyen korú gyereknél.
Milyen embernek kell lenni, hogy ilyenkor a másikba rúgj?
3 kisgyerekes panelban lakó kolléganőm is volt kontakt, gondolhatod, hogy nem költözött el otthonról.
Igen, tudom, Előző, vsz ez lesz, de ha ápolni kell a páromat, akkor az felülírja a 0,001 százalékos valószínűséget.
A gépre kerülés egy dolog, ott se mindegy, kit lehet róla leszedni és kit nem, és a vakvèletlennél vannak sokkal nagyobb súlyú tényezők. De nyilván mi is most ezen töprengünk, egyelőre telefonon.
Mi megbeszéltük,hogy ha a munkahelyén lesz fertőzött,akkor elköltözik az anyjához. Elkülöníteni? Hogyan? Wcre mennie kell,zuhanyozni is... konyha,kaja stb
... biztos megfertőzne. Igen áldozat lenne,de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!