Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit csinálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha a párotok covid-kontakttá válna?

Figyelt kérdés

Munkája révén került közvetlen kapcsolatba fertőzöttel. Ha igazolódik, holnaptól hatósági karantènba kerülünk.

Ti elkülönülnétek házon belül? Mennyire?

Van egy egyéves gyerekünk és első trimeszteri várandós vagyok (de így az UH is el fog maradni).

Vagy így is úgy is elkapjuk egymástól?

2020. ápr. 18. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
100%
A helyetekben addig mindenképpen, amíg ki nem derül, hogy ti is fertőzöttek vagytok-e. Remélhetőleg nálatok is csináltak tesztet... Mert ha igen, elkaptátok, akkor igazából tök mindegy. De ha nem, akkor biztos, hogy óvnám magam is kismamaként és az 1 éves gyerekünket is.
2020. ápr. 18. 17:34
 2/79 A kérdező kommentje:
Nem kaphattuk el, mert azóta nem találkoztunk.
2020. ápr. 18. 17:38
 3/79 A kérdező kommentje:
De tesztet nála sem fognak csinálni, nemhogy nálunk. Kontaktnak nem jár teszt.
2020. ápr. 18. 17:38
 4/79 anonim ***** válasza:
83%

Na, az szép. Ez borzasztó. Ezt nem tudtam. Aztán csoda, hogy sosem lesz vége így?

Viszont igazából házon belül nem nagyon tudjátok elkülöníteni magatokat. Közös fürdő, közös WC, közös konyha, egy légtér, szóval szerintem tök mindegy. Esetleg a párod folyamatosan hordjon szájmaszkot, meg sűrűn mosson kezet, nagyon figyeljen oda. Az nem megoldható, hogy 2 hétre elköltöznétek valamelyik családtagotokhoz? Aztán ha 2 hét alatt nem jön ki semmi a párodon, akkor hazamennétek?

2020. ápr. 18. 17:49
 5/79 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem találkoztatok eddig, akkor ne menjen haza. Problem solved
2020. ápr. 18. 17:50
 6/79 anonim ***** válasza:
80%
Utolsónak igaza van
2020. ápr. 18. 17:58
 7/79 A kérdező kommentje:

És hová menjen? Mindannyiunk közül ő a legmagasabb kockázatú, életkor, társbetegségek, minden alapján. Vmi idegen lakásban haldokoljon? Az 1 éves gyereknek vsz enyhe tünetei lesznek.

Másrészt nem értem, hogy ha 2 hétre bezárnak minket teszt nélkül, 2 hét után kiengednek teszt nélkül, akkor még simán lehetünk hordozók, ha mondjuk az utolsó nap kapjuk el....

2020. ápr. 18. 18:02
 8/79 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés?

A lehetosegek:

1, Elköltözik valahova a karantén idejére.

2, Te költözöl el a gyerekkel erre az időre.

3, A gyereket kiöltözteted el valahova erre az időre.

4, Úgy teszel, mintha mi sem történt volna és majd lesz valami.

2020. ápr. 18. 18:07
 9/79 A kérdező kommentje:

Szerintem világosan tettem fel a kérdést:

"Mennyire különülnétek el házon belül?" Bárki elköltözése nálam nem minősül házon belüli elkülönülésnek.

2020. ápr. 18. 18:10
 10/79 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem kétszintes épület, ahol mindkét szinten van konyha és fürdőszoba is, mégis hogy gondolod az elkülönülést?
2020. ápr. 18. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!