Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
11 hónapos a babám, szerdán volt kinn az ügyelet, gégegyulladást állapítottak meg. Azóta hőemelkedése van napközben és éjjelente pedig lázasodik. 38,6 Holnap visszük vissza a háziorvoshoz. Vannak rosszabb pillanatai amikor kihívnám az ügyeletet, sír és hurutosan köhög olyankor. Mit tennétek a helyemben?
2013. dec. 29. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg felülfertőződhetett.

A fiamnak nemrég volt gégegyulladása és hörghurut lett belőle, amire már kapott antibiotikumot.

Csillapítsd a lázát és holnap vidd orvoshoz! Sőt, ha este nem is lázas, attól függetlenül adhatsz neki ilyenkor megelőzésképpen is lázcsillapítót.

Vagy ha annyira kétségbe vagy esve, hívd az ügyeletet, de szerintem ha holnap viszed amúgy is orvoshoz, akkor az is elég.

Ami a lényeg, hogy ne legyen túl meleg a szobában, ha tudsz, csinálj hideg párásítást, ha máshogy nem, tegyél be a szobába egy lábosban vizet a szekrény tetejére, illetve vizes törölközőket és akkor éjszaka könnyebb lesz a légutaknak, jobban átvészeli az éjszakát.

Jobbulást kívánok!

2013. dec. 29. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
jajj szegény :( de nem kapott valami antibiotikumot? én biztos kihívnám újra az ügyeletet. ha nem, holnap mindenképp doki mert nem javul. jobbulást!
2013. dec. 29. 18:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem kapott semmit, csak egy kúpot kaptunk, mert húzó légzése volt és félő volt, hogy kruppos rohama lesz. Holnap mindenféleképpen elvisszük orvoshoz.Köszönjük!
2013. dec. 29. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
majd írj mit mondtak!
2013. dec. 29. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenféleképpen írok. Köszönjük mégegyszer!
2013. dec. 29. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ígértem, hogy írok, mit mondott az orvos. Hörghurutja lett szegénykémnek, a bal oldali lebeny nagyon szürcsög Neki. Antibiotikumot kapott. Ha csütörtökön még köhög vissza kell mennünk és ráhallgat. Reméljük a gyógyulás útjára léptünk.
2013. dec. 30. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.:)

Akkor ti is úgy jártatok, ahogy mi. Egy pár nap és rendbe jön egyébként.

Kitartást és jobbulást!:)

2013. dec. 30. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!