Ti mit csinálnátok? Elmennétek fizetős ultrahangra?
Ha aggódsz, akkor menj el, annyit megér a nyugalmad.
Abszolút megértelek, én 9 hetes vagyok.
Ha pesti vagy, javaslom a [link]
Én voltam már náluk (13hetesen kombinált teszten), illetve pont ma megyek. Mi az első DVD-t vittük haza a családnak megmutatni (a dvd alatt szól ilyen megható zene meg minden), szóval teljesen odáig voltak, meg vissza...
Nem mennék.
Nagyon ráparázol, kicsi az esély, hogy spontán megáll a szíve, vagy bármi más baj lenne.
A legtöbb terhesség rendben lezajlik, nem értem, miért kell a legrosszabbra gondolni??
Ezzel bevonzod magadnak a bajt.
Örülj a babának és az UH-ra szánt pénzt inkább használd fel hasznosabb dolgokra.
Én elmennék, de nem azért, mert attól félek, hogy megállt a kis szíve, ilyenre nem is szabad gondolni..
Én azért mennék el 4 dimenziósra mert már nagy valószínűséggel meg tudnák állapítani a nemét. És akkor azt hozzá lehetne kapcsolni a bejelentéshez..:)
21 hkm
Én is elmennék, a fiammal először 16 hetesen voltunk és nagyon édes volt a felvételen, végigficánkolta :)
Kicsit még soványka volt, de nagyon aranyos :)
És persze én is megnyugodtam, meg a nagyszülőknek is lehetett mutogatni a felvételt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!