Mit csinálnátok a helyemben? Csincsillák újszülött mellett?
37 hetes kismama vagyok. Nagyon ideges!!! Ahányszor hazajövök a ketrec előtt a "végtermékük" vár. A barátom ragaszkodik hozzájuk, így ő felel a "tisztaságára".
Anno én akartam őket, de szeretnem el ajándékozni őket de a barátom hallani sem akar erről. Pisa szag van, en meg robbanok az idegessegtol!!!
Büdös van a lakásban, hiába takarítok.
Ti tartanàtok csincsillat újszülött mellett????
A lakás kicsi a konyha nappaliban vannak!
Persze, miért ne? Semmi baja nem lesz a babának, csak mert vannak csincsillák is a lakásban.
Nem elég alapos az a takarítás, ha még utána is szag van.
Fertőtleníteni is kell, nem csak úgy takarítani anélkül.
Simogasd sokat, egy állatka szeretgetése segít lenyugodni.
Nem tartanék, de mást sem! Mint írod kicsi a lakás, nekünk nagy de kizárt, hogy pici baba mellett tartsak bármilyen állatot a lakásban.
Imádom az állatokat, de az udvarra valók.
Nekem ők akkor is csak állatok, nem emberek. Nem tartanék semmilyen háziállatot a lakásban. Ketrecest még talán, de mivel a legtöbb büdös, zajos, így nem lesz állatkert a lakásunk.
Ki tudja milyen bacikat adhat át a gyereknek.
Én már attól is kivagyok, ha pici baba mellett fekszik az ágyon a kutya, macska, egészen a baba feje mellett, és úgy rakják fel a facebookra pl. Az az állat amelyik nemrégen a kertben szaladgált,az orra a fenekében van, hullik a szőre, biztosan egészséges lesz a baba aki mellette nő fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!