Mit csinálnátok a helyemben? Csincsillák újszülött mellett?
37 hetes kismama vagyok. Nagyon ideges!!! Ahányszor hazajövök a ketrec előtt a "végtermékük" vár. A barátom ragaszkodik hozzájuk, így ő felel a "tisztaságára".
Anno én akartam őket, de szeretnem el ajándékozni őket de a barátom hallani sem akar erről. Pisa szag van, en meg robbanok az idegessegtol!!!
Büdös van a lakásban, hiába takarítok.
Ti tartanàtok csincsillat újszülött mellett????
A lakás kicsi a konyha nappaliban vannak!
Ne mondd már azt, aki nem szereti ha bent van az állat a lakásban érzelmileg egy senki! Vagy felteszi a kérdést, hogy mi lesz a kutyákkal, ha baba születik! Inkább te vagy egy senki, már ne is haragudj!!!
Attól még lesz immunrendszere a gyereknek, ha nem egy ágyban alszik pl. a kutyával!
Nekem akkor is visszataszító, hogy egy kutya (de legyen az bármilyen állat) kint rohangál az udvaron, majd bemegy a lakásba és a kisbaba mellé befekszik. Lehet szeretni az állatokat és kell is, de azért van mindennek határa!
Nekünk is van kutyánk és a lányunk imádja, de kint van, húzhatja, nyúzhatja, de nem jöhet be a lakásba.
Persze egy hörcsög, teknős, halak kivétel ezeket tartanék bent, mást nem!
14-es!
Tarthatod felőlem tisztán, akkor is egy kutya marad!
Írtam már, hogy imádom őket, de kint az udvaron a helyük! Én ezennel befejeztem, de azért látom más is egyetért velem! :)
Szerintem neked a szag a bajod. Miért nem fertőtlenítesz te vagy a párod?? Ha nem lenne szag, fel se tűnne, hogy a lakásban vannak, akkor nem is zavarna.
Ezt akkor is kéne minden nap, ha nem lennél terhes.
A Zeolit is sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!