Felfázás lehet, vagy valami más? Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Nem csíp, nem fáj, nem ég, gyakran kell (kb, 10 percenkénti inger), de csak néhány csepp vizelet, egy pici csiklandós érzéssel "fent", de nincs utána fájdalom, égő érzés, semmi. Hasonlít arra a gyakoriság, mint mikor fel voltam fázva (még évekkel ezelőtt), de nincs fájdalom. Ez attól még felfázás lehet? Teázni és melegben lenni elég? Lázam sincs. 26 hetes vagyok.2013. aug. 14. 07:57
1/5 anonim válasza:
szerintem csak terhes vagy :D ha nem büdi, nem csíp, nem fura színű, akkor semmi gond, nekem is van ilyen, naponta többször is, de mindenem rendben
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs szín változás, nincs szaga (már odáig jutottam, hogy ezt is ellenőriztem :), csak szinte állandó nagyn-nagyon kell érzés. Aztán megyek és semmi sem jön, max. pár csepp. Tegnap még nem így volt, "csak" óránként kellett, ma reggel pedig már vagy 6x voltam 2 óra alatt. :$ Ez tényleg normális lenne? Kétségeim vannak picit.
2013. aug. 14. 08:02
3/5 anonim válasza:
szerintem igen, ha nem tart napokig. nekem is változó. de a legjobb, ha nagyon sokat iszol ma, és megfigyeled, van-e holnapra változás.
én tegnap pl. azt hittem, most azonnal be fogok pisilni, elrohantam a wc-re, esküszöm két csepp jött.
ha nagyon kitartó ez nálad, akkor holnap még mindig elmehetsz a nődokihoz.
4/5 anonim válasza:
Lehet ,hogy a baba a hólyagodon fekszik.Nekem az első trimeszterben volt ilyen.El sem mertem indulni itthonrol ,mert féltem ,hogy 2 perc mulva ram jön.
5/5 anonim válasza:
én még életemben nem mondtam el ennyiszer a páromnak, hogy "lehet, hogy fel vagyok fázva" mint ahányszor a terhesség alatt elmondtam :) és csak 1x voltam valójában felfázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!