Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben ami most van vállalnátok a babát?
Persze mikor ha épp nem most Murphy törvénye amikor 2 évig nem sikerült,most anyagilag padlón vagyunk, a vírus miatt munkám elvesztettem és most meg igen.
Kicsit megzakkantam mi legyen.
25N 37F
Nem akarok a zsebetekben turkálni, de végig kell gondolni, hogy mi az az egy fizetés, ami "nem elég".
Mennyi a bevétel, mennyi a kiadás.
Kalkulálni kell, hogy biztosan nem leszel-e jogosult szociális ellátásra. Főleg a jelenlegi helyzetre való tekintettel nem tudni, hogy nem segítik-e meg valamilyen módon azon kismamákat, akik ideje korán veszítették el az állásukat a vírus miatt, de előtte rendelkeztek a megfelelő biztosítási idővel.
Ha minden kötél szakad, még mindig kérheti apuka a GYED-et a munkája mellett. Ez is egy kis plusz bevétel, plusz ott lesz a családi pótlék, adókedvezmény, esetleg a friss házasok adókedvezménye. Sok kicsi sokra megy.
Elhiszem, hogy nehéz józan ésszel gondolkozni, főleg egy ilyen helyzetben, amikor még a menetrend szerinti vizsgálatokra is nehéz bejutni, de megküzdöttetek ezért a babáért és szegény nem tehet arról, hogy pont "rosszkor" érkezik.
A hitelek törlesztését felfüggesztették az idei évre, itt az ideje, hogy minél többet félretegyetek az érkezéséig abból az egy fizetésből is az érkezésére. Szerintem meg fogjátok tudni oldani, csak hirtelen minden homályosnak tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!