Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ebben a helyzetben ami most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben ami most van vállalnátok a babát?

Figyelt kérdés

Persze mikor ha épp nem most Murphy törvénye amikor 2 évig nem sikerült,most anyagilag padlón vagyunk, a vírus miatt munkám elvesztettem és most meg igen.

Kicsit megzakkantam mi legyen.

25N 37F

2020. márc. 25. 07:57
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
73%
Miért vetetnéd el, különösen, ha annyit küzdöttetek érte? Nagyobb szegénységben is neveltek már fel gyereket.
2020. márc. 25. 08:00
 2/52 A kérdező kommentje:

Ez az ,hogy már lemondtunk róla úgy volt hogy nem is lehet.

Nemtudom annyira megzakkantam , egy fizetés kevés lesz mindenre én meg ebben a helyzetben terhesen pláne vendéglátói szakmával ki venne fel.

Nagyon nehéz.

2020. márc. 25. 08:02
 3/52 anonim ***** válasza:
33%

Én tuti nem ha akarnék sem.

Előbb az alapokat tenném le karrier,anyagi dolgok,lakás.

2020. márc. 25. 08:03
 4/52 A kérdező kommentje:

Ha erre várnék akkor 43 évesen lehetne mert kb addig van hitel a házon.

Eddig mindketten dolgoztunk szépen megéltünk a vírus betett.

2020. márc. 25. 08:06
 5/52 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is tartsd meg a babát.

A párod már igencsak apakorban van.

Nehezen is jött össze, egy abortusz után nem biztos, hogy lehet még újra gyermeked.

Sok mindent meg lehet venni használtan, nem kell belőle új. Mindenkinek van az ismeretségi körében olyan, aki a gyermeke felesleges dolgait szívesen elajándékozza.

A vírus nem tarthat a végtelenségig, és más munkakörben is lehet munkát találni.

2020. márc. 25. 08:10
 6/52 A kérdező kommentje:

2 éve is ő szerette volna jobban akkor is nehezen törődött bele,hogy nem lesz... aztán most lehet csak én érzem ilyen kilátástalannak.

Így terhesen ki alkalmazna ha nem is szakmámban?

A ruhákat ilyesmit persze jó használtan megvenni.

2020. márc. 25. 08:12
 7/52 anonim ***** válasza:
86%

"Ez az ,hogy már lemondtunk róla úgy volt hogy nem is lehet."

Nehogy elvetessed. Ezek szerint valami egészségügyi problémád van, ha nem tartod meg könnyen lehet, hogy már nem lehet gyereked. Ezt kockáztatod.

Az anyagi problémák valahogy mindig megoldódnak. Senki sincs teljesen egyedül. Új munkahelyet lehet találni, állami intézkedések is vannak amik segítenek.

Fel a fejjel!

2020. márc. 25. 08:42
 8/52 anonim ***** válasza:
81%

3#: "tenném le karrier,anyagi dolgok,lakás"

A tapasztalataim azok, hogy tele az internett "bedöglött" 40-es nőkkel akik előbb egzisztenciát akartak és csak utána családot! Most meg megy a sírás meg a lombik...

Azt nem tudom ki az az idióta aki azt mondta nektek, hogy gyerek mellett nem lehet egzisztenciát teremteni?

Pénzből és fizetésből élő 43éves pasi vagyok, a gyermekeim 23 és és 21 évesek, van saját házunk, autónk, és normálisan fizető állásunk. Lassan a gyerekeimnek is siker megteremteni ugyan ezt. Pénzből és fizetésből lünk és éltünk a párommal, árufeltöltőként dolgoztunk sokáig a gyereknevelés és az egzisztencia építés mellett. És?

Nem lettem 2 nap alatt csilliárdos, és letojom az egészet, boldogok vagyunk!

Szóval igen kérdező, tartsd meg nyugodtan, és lebegjen a szemed előtt, hogy lesz ennél sokkal jobb is!

Lesz majd munkád, családod, és mire oda jutsz, hogy kell lennie egzisztenciának az is meglesz. Ketten együtt, céltudatosan, akarva, téve érte. ;)

2020. márc. 25. 09:28
 9/52 anonim ***** válasza:
85%

Nézd ha amúgy normális emberek vagytok (értsd: nem kalányosék akik a 8. gyereküket várják és segélyekből élnek a putriban de azért csak szaporodnak) akkor ne vetessétek el. Igen ez most egy sz@r helyzet de ez sem lesz így örökké. Nehezen jött össze, ha elveteted lehet soha többet nem lesz lehetőséged természetes úton teherbe esni. A párod sem lesz fiatalabb.

Nem kell mindenből a méregdrága, mire megszületik valszeg lenegy a vírus, persze a gazdaságnak kell idő míg lábra áll, de az sem marad úgy örökke.

Plusz egy csecsemő nem sokat fog fel abból hogy 12 játéka van vagy 3. Az a lényeg hogy az alapvető szükségletek biztosítva legyenek, alapvető egészségügyi ellatás és szeretetben legyen nevelve.

2020. márc. 25. 09:33
 10/52 anonim ***** válasza:
76%
Ha most terveznénk, akkor halasztanánk, az tuti. Annak ellenére is, hogy nálunk még így sem lennének anyagi gondok. Viszont ha már összejött, nem vetetném el.
2020. márc. 25. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!