Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben ami most van vállalnátok a babát?
Persze mikor ha épp nem most Murphy törvénye amikor 2 évig nem sikerült,most anyagilag padlón vagyunk, a vírus miatt munkám elvesztettem és most meg igen.
Kicsit megzakkantam mi legyen.
25N 37F
Köszönöm mindenki válaszàt.
Sajnos igen GYED nem jár és rám nem vonatkozik kedvezmény mert a főnököm napi bejelentéssel jelentett be.
Még egyenlőre orvost sem találni aki fogadna ...vírus idején 😡😡😡
Még magán orvost sem ....
Nem keresett volna mást ,5 éve dolgoztam nála csak annyi hogy így jelentett be
még most is mehetnék amíg bírok, várnak vissza ha nincs ez a hülye vírus.😞
De egyenlőre egy orvost nem lehet elérni! Elhajtanak hogy csak sürgősségi ellátás van akit meg én ismerek nem elérhető telefonon nem veszi fel
Aki szerint mindegy az egzisztenci meg,hogy a gyerek 6 éves koráig nem veszi észre.
Igen ez a felelőtlen mindset,igenis legyenek meg az alapok.
Mert egy gyereket felnevelni rengeteg pénz,nem nem gucci babakocsi.
Hanem gondolok a jövőjére, magánovi idegen nyelvtanulással(mert igen aki ma nem beszél legalább 1 nyelvet az lehuzhatja magát a WC-n,de már inkább 2 kell tárgyalási szinten),ezt kisgyerekként érdemes elkezdeni,hogy 14 évesen már 2 nyelv meg legyen.
Ez is PÉNZ.
Utána megfelelő legjobb oktatást biztosítani nem állami szutyok iskolába hanem Fazekas szintűbe pl,vagy Waldorf suli,egyébb magánsulik.
Ott minőségi az oktatás nyugati mindsettel meg SOFT SKILLEK fejlesztésével(igen állami suliba nem oktatnak semmit,ezt csak alternatív sulikba történik).
Na ez is PÉNZ.
Aztán ott a lehető legjobb egyetemre küldés mondjuk külföldre,plusz tudjál neki kivenni egy kecót,hogy ne vigye el a sok züllöt link hallgató.
Ja meg amilyen a szülő olyan a gyerek,aki szegénytudatossággal él annak a gyereke is rengeteg esetben küszködő siralmas élete lesz.
Nem nem kell Audit venni neki 18-ra nem nem kell almás fone èvente 2-szer.
Hanem a legjobb oktatás az meg milliós összeg lesz amire a gyerek értelmiségi lesz a megfelelő piacképes szakmával több idegennyelv tudással.
Na ezért nem mindegy.
Szerintetek kik akik ,,majd megoldjuk,nem kell egisztencia" elven a vakvilágba szülnek?
Nem nem a Business Analyst a Morgan Stanleynél,nem nem az Enterprise Architectek, és nem a profi cégvezetők.
Mert pont ők akik szépen megtervezni kitolva 30-n túl vállalnak amikor már az alapok meg vannak az élethez,amikor tudják,hogy bármi van a pénz nem lesz akadály.
Ja nem csak az oktatás apropó hanem ha para van az egészségével akkor a legjobb magánorvosokra is ott lesz a kess.
3.dolog meg fel kell készülni ha egyik kereső kiesik,feldobja a pacskert,és nincs pl a kérdezőnek piacképes tudása meg alapja akkor kérdezem én milyen életük lesz?
A gyerek egy lelkisérült lesz,anyuka idegbeteg mert a pénzhiány ezt okozza,nem fogja tudni taníttatni sem,tehát mehet a sorra.
Ezt szánni a saját vérének valaki csak,mert ,,majd megoldjuk,nem minden a pénz".
Felelőtlen,buta hozzáállás,ergo a saját véreddel csesztél ki.
Ezen sokan elgondolkodhatnának.
Ez elég túlzó azért.
Kellenek dolgok az igaz de nem iylen szinten.Errre várhatnék 70 éves koromig is. Átgondoljuk reálisan. Egyébként mindketten dolgoztunk párom most is ,2szakmám van páromnak egy felsőfokú végzettsége.
Ja lehagytam a megfelelő minőségű táplálék ami ELENGEDHETETLEN az egészséges fejlődéséhez plusz ne legyen beteges.
Tehát a vajaskenyér hónap végén pont ennek mond ellent,vagy a parizer zsömle szintén.
Tehát alapoknak szerintem ott kell lennie.
Borsodban valakai tud egy magan orvost ?
Miskolc vagy annak 50km körzete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!